Connect with us

Hír

A csapatok még évi 5 millió dollárt sem ajánlanak Odell Beckhamnek?

Alig egy hete írtunk arról, hogy Odell Beckham évi 20 millió dolláros fizetést szeretne magának. Azóta már csinált egy bemutatót is a csapatoknak, viszont az érdeklődés továbbra sem nagy, ráadásul most arról tweetelt, hogy csak évi 4 millió dolláros szerződésekkel próbálják kiszúrni a szemét (via PFT).

OBJ egy sérülés, illetve nem kielégítő szerződésajánlatok miatt kihagyta a 2022-es idényt. Ez úgy tűnik, hogy sok csapatnál rontotta a 30 éves elkapó megítélését, az évi 4 millió dollár ugyanis egy alsó kategóriás WR3 szerződésnek felel meg legjobb esetben (már amennyiben hihetünk Beckhamnek).

Valamilyen szinte persze érthető a franchise-ok hozzáállása is, mivel OBJ legutóbb 2019-ben bírta egészségesen végig játszani a szezont, az elmúlt három évben összesen 29 meccset hagyott ki a lehetséges 50-ből és mindössze 856 yardot termelt nyolc TD társaságában. A Ramsben ugyan alaposan kivette a részét a Super Bowl menetelésben, de ilyen kórlappal és kérdéses teljesítménnyel érthető, hogy nem röpködnek a nullák (igaz, állítása szerint nem ragaszkodik a 20 millióhoz, de 4 milliónál azért többet szeretne).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!