Connect with us

Hír

A piac legjobb guardjával erősíti támadófalát a Steelers

A Steelers nagy igazolást hajtott végre az éjszaka folyamán, ugyanis leigazolta a piac legjobb guardját, az Eaglestől távozó Isaac Seuamolót – írja Jordan Schultz. A szerződés három évre szól, viszont a pénzügyekről egyelőre nincsenek információk (ha lesznek frissítjük a cikket).

UPDATE: 3 évre $24 millióért szerezte meg Seumalót a Steelers.

Seumalót az Eagles a 2016-os draft harmadik körében választotta ki, és ugyan karrierje elején voltak nehézségei, mára egy igazán minőségi guarddá nőtte ki magát, az utóbbi két évben nagyon magas szinten teljesített. Jobb- és bal oldali guard poszton is játszott, sőt még centernek és tackle-nek is beállt kényszerűségből rövid időre, tehát sokoldalú játékos – mindenesetre guardban van a helye, ott viszont mindkét oldalra magabiztosan beilleszthető.

A Steelers úgy tűnik fontosnak tartja a belső támadófalat, hiszen az utóbbi két évben igazolta ide Mason Cole-t (C), James Danielst (G), Nate Herbiget (G) és most Seumalót. Vélhetően Daniels és Seumalo lesz a két kezdő guard, és van két elég jó cseréjük Herbig és Kevin Dotson személyében. Még a tackle posztot kell megoldani (talán épp a draftról idén), és igazán minőségi támadófal lehet Kenny Pickett előtt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!