Connect with us

Hír

A Jets komolyan érdeklődik Odell Beckham iránt

Aaron Rodgers megszerzése leginkább idő kérdése, de addig sem áll le az élet a Jetsnél. A Packers irányítója állítólag korábban összerakott egy kívánságlistát, hogy kiket látna szívesen a csapatban, erről Allen Lazard már New Yorkban focizik, és lehet még egy nevet kihúznak majd róla: Odell Beckhamet. Connor Hughes információi szerint ugyanis a Jets komolyan érdeklődik a szabadügynök elkapó iránt. Rodgersszel állítólag jó barátok és beszélgettek is már arról, hogy együtt játsszanak New Yorkban.

A Jets elkapósora átalakuláson megy át, ugyanis az első számú Garrett Wilson mögül elcserélték Elijah Moore-t és könnyen lehet, hogy Corey Davist ki fogják vágni. Érkezett azonban Allen Lazard és Mecole Hardman pótlásként, így darabszámra persze megvannak, de jót tenne a támadósornak, ha a Lazard-Hardman duóra nem 2-3. számú opcióként, hanem 3-4. számú lehetőségként tekintenének.

Beckham két éve Super Bowlt nyert a Ramsszel, azonban a döntőn elszakadt a térdszalagja, így azóta nem tudott pályára lépni. Idén egyes hírek szerint 15-20 milliós szerződést szeretne, ő maga azt írta erről Twitteren, hogy nem tudja a 20 milliót mégis kitől vették, de nem akar annyit, viszont az ajánlott 4 milliónál mindenképp többet ér.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!