Connect with us

Hír

A láthatáron van DeAndre Hopkins elcserélése?

Már elég régóta tudni, hogy a Cardinalsnak nincs ellenére túladni DeAndre Hopkinson, hiszen újjáépítésbe kezdenek, amibe nem illik bele a nyáron 31 éves elkapó. Állítólag egy második körös picket és még valami értéket szeretnének kapni Hopkinsért, de ezt láthatóan egyelőre nem adta meg senki. Ian Rapoport információi szerint viszont felpezsdültek a tárgyalások, így a láthatáron lehet egy Hopkins-csere.

Persze ez lehet egy Cardinals által kiszivárogtatott infó is, hogy jöjjenek az ajánlatok most vagy soha alapon, mindenesetre a csere elkerülhetetlennek tűnik. A kérdés inkább az, hogy ki és mennyit ad majd az elkapóért. Az a trend tűnik kirajzolódni, hogy idősebb játékosokért nem adnak prémium pickeket a csapatok, így meglepő lenne, ha egy 3. körnél többet kapna a Cardinals a 31 éves játékosért, akinek ráadásul eltiltása is volt tavaly teljesítménynövelő szerek használata miatt.

Hopkins a következő két évben $34,4 milliót keresne, ami egy ilyen kaliberű játékosnak egyáltalán nem sok, és a játékstílusából adódóan valószínűleg jobban is öregszik majd, mint sebesebb léptű társai, ahol a 30 éves kort átlépve azért jellemzőbb szokott lenni egy visszaesés.

A Cardinalsban tavaly 9 meccsen 717 yardot szerzett egyébként.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!