Connect with us

Hír

A Browns még érdeklődik Jerry Jeudy iránt

A Broncos idén a hírek szerint árulta mindkét kezdő elkapóját, Courtland Suttont és Jerry Jeudyt is, azonban mindkettőért magas árat kértek a denveriek, amit mások nem voltak hajlandóak megadni, így egyelőre nem jött össze a csere. A Cleveland Browns azonban még nem tett le Jeudyról, írja Mary Kay Cabot.

A Broncos állítólag egy első körös picket szeretne Jeudyért, amit nem valószínű, hogy bárki megadna. A Brownsnak ilyenje mondjuk nincs sem idén, sem jövőre, szóval Cabot információi szerint egy második- és egy negyedik körben gondolkodna a clevelandi csapat.

A Brownsnál hiányposzt az elkapó, hiszen Amari Cooper mellett Donovan Peoples-Jones, David Bell és Anthony Schwartz alkotja a WR-szobát, a tavaly 972 yardot és 6 TD-t szerző Jeudy lendíthetne is az egységen. Az persze kérdés, hogy pickek szűkében mennyire érdemes erre áldoznia a csapatnak, főleg hogy új szerződést is kell adni a korábbi első körös elkapónak.

A Browns mellett a Patriots és a Cowboys érdeklődéséről is lehetett hallani egyébként, utóbbi vélhetően kiszállt a buliból a Cooks trade után.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!