Connect with us

Hír

A Patriots, a Chiefs és a Giants is érdeklődik DeAndre Hopkins iránt

Az egyik legnagyobb nem-irányító név, aki csere útján csapatot válthat idén, kétség kívül DeAndre Hopkins. A Cardinals belekezd egy újjáépítésbe, amibe az idősödő és sokat kereső WR nem feltétlen illik bele, és nem is hangzott úgy sem a general manager Monti Ossenfort, sem a főedző Jonathan Gannon, mint akik feltétlenül számolnak Hopkinsszal a közeljövőben.

A Combine pedig jó terepet biztosított annak, hogy beinduljanak a pletykák Hopkins elcseréléséről és a potenciális kérőkről. Johnny Venerable információi szerint három csapatra kell elsősorban figyelni az indianapolisi pusmogások alapján: a Kansas City Chiefsre, a New England Patriotsra és a New York Giantsre. Mindegyiknek várhatóan elég lenne a második körös pickjét beáldoznia, esetleg némi aprót.

A Patriotsnak mindenképp kéne egy WR1, de nagy kérdés, hogy Hopkins és Bill O’Brien hogyan jönne ki egymással. A Chiefsnél Tyreek Hill távozása után is nagyon jól ment a támadósor, így lehet más posztokra akarnak költeni. A Giants nagyon logikusnak tűnik, esetleg abba lehet belekötni, hogy az építkezés elején mennyire akarnak egy idősödő játékosra koncentrálni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!