Connect with us

Hír

A Saints még két szerződést átalakított

A Saints tovább folytatja a pénzfelszabadítást. Eddig átalakították már Tyrann Mathieu, Ryan Ramczyk, Marcus Maye, Erik McCoy és Will Lutz szerződését, plusz hosszabbítottak Tanoh Kpassagnonnal, ezekkel együtt azonban továbbra is messze voltak még, hogy beférjenek a sapka alá. Most még egy kicsit közelebb kerültek, ugyanis a linebacker Demario Davis és a tight end Taysom Hill szerződésének átalakításával további $12,724 milliót szabadítottak fel a fizetési keretben – írja Field Yates.

Az Over The Cap adatai alapján effektív 21 millióval lépi most túl a sapkát a Saints, tehát még mindig van teendő, hogy legalább a szabályokat betartsák március 15-re. Ha pedig igazolni akarnak, akkor ennél is többet kell felszabadítaniuk, márpedig nagyon úgy néz ki, hogy Derek Carrt szeretnék megszerezni, ami még kreatív könyveléssel sem lesz olcsó mulatság.

Davis egyébként már 34 éves és már csak a jövő évre van szerződése, ennek lejártával is maradni fog $7 millió halott pénz utána. Hill 33 éves, neki még két évig van szerződése és jelen állás szerint $5,3 millió halott pénz maradna utána.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!