Connect with us

Hír

A Raiders mellett a Panthers és a Texans is érdeklődni fog Jimmy Garoppolo iránt

Ugyan már tavaly is azt gondoltuk, hogy távozni fog Jimmy Garoppolo a 49erstől, akkor ez a sérülése és egyéb faktorok miatt nem valósult meg. Idén viszont már tényleg új csapatban folytatja karrierjét, hiszen szabadügynök lesz, San Franciscóban pedig kijelentették, hogy nem látnak olyan forgatókönyvet, ahol újraigazolják. Így tehát felvetődik a kérdés, hogy ki fogja leigazolni.

Ian Rapoport pedig arról számolt be, hogy várhatóan a Raiders, a Panthers és a Texans is érdeklődni fog Jimmy G-ért. Mindhárom csapat a top10-ben húz az idei drafton és az a várakozás, hogy igyekeznek is majd megtalálni az új franchise irányítójukat (a Texansnak van erre a legjobb esélye a második pickkel, a Raidersnek a hetedik-, a Patnthersnek a kilencedik helyről könnyen lehet, hogy fel kell majd cserélnie).

Az újonc mellé pedig azért érdemes egy veteránt igazolni, egyrészt mentorálási feladatok miatt, másrészt hogy ha még nem áll készen a fiatal, akkor addig legyen egy kompetens kezdője a gárdának. A Texansnál jelenleg Davis Mills, a Panthersnél PJ Walker és Matt Corral, a Raidersnél Chase Garbers áll szerződés alatt QB poszton, ami nem túl megnyugtató egyik helyen sem.

A 31 éves Garoppolo hat évet húzott le a 49ersben, a csapattársai és edzői nagyon szeretik, így a bridge qaurterback szerepre tökéletes. A Texansnál egyébként az edzői stáb is ismerős lehet számára, így ott már megvan a jó kapcsolat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!