Connect with us

Hír

Calvin Ridley: Elb*sztam, életem legnagyobb hibáját követtem el, mikor focira fogadtam

Az NFL visszaállította az immár Jaguars-elkapó Calvin Ridley játékjogát, aki így meg is jelent új csapatánál. Emellett pedig írt is egy nagyon erős cikket a Players’ Tribune-ra, ahol felvállalja a hibáit és elmeséli a körülményeket. Mint ismert, a támadót azért tiltották el egy évre, mert NFL-meccsre fogadott, amit tilt a liga szabályzata. Mindezt egyébként akkor tette, amikor mentális egészségére hivatkozva távol volt a csapattól.

Ridley élete legnagyobb hibájának nevezte a fogadást.

“Elb*sztam. Nem azért vagyok itt, hogy palástoljam. 2021-ben életem legnagyobb hibáját követtem el, amikor focira fogadtam. Megfizettem az árát. Higgyétek el, láttam az összes viccet, az összes utálkozást. Ennek a terhét el tudom viselni. Csak azt akarom, hogy az emberek megértsék, hogy amikor ezeket a fogadásokat tettem, akkor nagyon sok minden történt velem.”

A 28 éves játékos leírta, hogy milyen nehéz gyerekkora volt, hogy árvaházakban élt, és hogy a focit arra használta, hogy innen elmenekülhessen. Futballkarrierje alatt depresszióval és szorongással küzdött, ezért is hagyta ott a Falconst 2021 októberében a mentális egészségére hivatkozva. Ekkor fogadott meccsekre, köztük egy Falcons-mérkőzésre is, ami a határozatlan eltiltásához vezetett.

“Egy sötét pillanatomban hülye hibát csináltam. Nem csalni akartam, ezt tisztázni szeretném. Akkor már nagyjából egy hónapja teljesen távol voltam a focitól. Depressziós és dühös voltam, a napok nagyon hosszúak voltak. Bármit kipróbáltam, hogy elterelje a figyelmem és hogy gyorsabban teljenek a napok. Láttam egy tv-reklámot egy fogadós applikációról, és valamiért letöltöttem. Felraktam 1500 dollárt, csak hogy csináljak valamit magammal. Fogadni akartam körülbelül 200 dollár értékben pár NBA meccsre, aztán hozzáadtam pár focimeccset is, köztük a Falconst. Csak szurkolni akartam a srácoknak. Nem voltak belsős infóim. Nem is beszéltem senkivel a csapattól akkoriban, teljesen radar alatt voltam.”

Egy évet töltött tehát foci nélkül, Ridley pedig úgy érzi megfiatalodott és kész elkezdeni az élete következő fejezetét. És már fogadkozik is, hogy milyen jó szezonja lesz jövőre.

“Mentálisan és fizikálisan is erősebbnek érzem magam, mint valaha. A pályán repülök, a GPS adatok nem hazudnak. A lányomra esküszöm, hogy ha egészséges maradok, és Trevor Lawrence lesz az irányítóm, akkor 1400 yardos szezont hozok Jacksonville-be.”

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!