Connect with us

Hír

A Saints kivágja Jameis Winstont

Derek Carr leigazolása egyben azt is jelenti New Orleansban, hogy Jameis Winston lapátra kerül – írja Adam Schefter, és egyébként mondatja a logika.

Persze ebben sok meglepő nincs, főleg hogy Winston kétszer annyit foglalna idén a sapkából ($15,6 millió), mint Carr ($7,2 millió). A szomorú helyzet persze az a Saints oldaláról, hogy a kivágással csak $4,4 milliót spórolnak, tehát még úgy is többet fog foglalni az idei sapkából Winston ($11,2 millió), hogy nem a csapat tagja. Kivéve ha úgynevezett post june1 kivágással könyvelik el, akkor idén $12,8 milliót lehet felszabadítani $2,8 millió halott pénzzel, de egyrészt a maradék $8,4 milliót halott pénzt jövőre el kell könyvelni, másrészt az így felszabadított összeg majd csak június 1 után üti a markát a csapatnak.

Winston három évet húzott le New Orleansban, azonban 2021-ben csak egy fél szezont kezdett, tavaly pedig három meccs után megsérült.

További Saints irányítókkal kapcsolatos hír, hogy Derek Carr szerződésébe került egy no trade záradék is, tehát ha a jövőben elcserélné a csapat, akkor ahhoz az irányító beleegyezése is szükséges.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x