Connect with us

Hír

Aaron Rodgers egyeztetett a Jetsszel!

A Rodgers saga (remélhetőleg már tényleg) a végéhez közeledik, ugyanis jövő héten nyílik a szabadügynök-piac, eddig pedig a Packers mindenképp le szeretné zongorázni a történetet, bármi is lesz a kimenetel végül. A Combine során a teljes liga összegyűlik és rengeteg az egyeztetés, így ilyenkor mindig sok minden kiderül. Most két Packers-Rodgers témájú hír is érkezett.

Egyrészt Rich Eisen arról számolt be, hogy a Packersnél “nagyon remélik”, hogy Rodgers nem akar visszatérni a csapathoz és elkezdhetik a Love érát. Másrészt pedig Trey Wingo információi szerint Rodgers egyeztetett a New York Jetsszel a hétfői napon – a csapattal, amelyik a fő esélyesnek tekinthető jelenleg – és az irányító állítólag nyitott is arra, hogy a Jetsben folytassa karrierjét.

Ha ez utóbbi hír igaz, akkor a Packers ezt megelőzően szinte biztosan engedélyt adott a Jetsnek, hogy beszéljen Rodgersszel – különben ez tamperingnek minősül és nagyon drága mulatság lenne. Ha pedig a Packers engedélyt adott erre Rodgersnek és a Jetsnek, akkor minden jel arra mutat, hogy a csapat Love-val szeretné folytatni a továbbiakban.

Konkrét határidő nincs a döntésre, de Rodgers korábban elmondta, hogy nem fogja túszul ejteni a csapatot a piac nyitásáig, tehát gyakorlatilag a héten elvileg ki kell derülnie, mi fog történni. A Packers a várakozások szerint egy első körös picket (2023-ban vagy 2024-ben) és egy második napos picket kaphat a 39 éves irányítóért.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
2023-03-07 13:52

Gondolom GB-ben már a faszuk televan vele,sírás,picsogás,sötétzárka,mindenfaszom.
Jobb is hogy lelép a gecibe, legyen karen máshol.

Zoard
Zoard
2023-03-07 11:38

Ha ez így alakul
Szívás a GB-nek,
szívás AR-nek
szívás a Jetsnek

szerintem

Gáspár Bollók
Gáspár Bollók
Reply to  Zoard
2023-03-07 12:34

A Packers szempontjából ez nem szívás. Ha marad ARod, akkor egy év még cap szempontból jól menedzselhető, de utána mind a cap helyzet, mind a Love helyzet égető lesz. Így elengedve a SB ablakot, ki lehet próbálni Love-ot néhány ecxtra draftcetlivel. Szerintem egy szurkolónak mindkét megoldás jó, de a menedzsment szempontból, ha nem látják a SB-t, akkor az eltradelése nyereség.
ARod szempontjából ugyanígy mindkét megoldás nyereség. A Jets kerete nem rosszabb, mint a Packersé, sőt.
A Jetsnek most van egy erős kerete, megpróbálhatják a SB runt. Itt a kérdés, hogy mi az ellenérték és meddig lehet Rodersre számítani.
Nagy eséllyel az minden szereplőnek nyerő helyzet, csak a mértéke különböző.

Zotya
Zotya
2023-03-07 09:03

A napokban olvastam egy olyan pletykát, hogy akár 1. körös cetli bevonása nélkül is megszerezheti a Jets. Erre milyen esélyt láttok?

Gáspár Bollók
Gáspár Bollók
Reply to  Zotya
2023-03-07 12:28

Mióta elkelt Carr, én személy szerint keveset. Esetleg az első kör jövő évi lehet.

Tibor Cseh
Tibor Cseh
2023-03-07 08:26

Love’s era will be loved by the nfc north.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x