Connect with us

Hír

Az NFL kiosztott 336 millió dollárnyi teljesítmény alapú bónuszt

Az NFL-nek van egy teljesítmény alapú bónusz rendszere, ami jutalmazza azokat a játékosokat, akik keveset keresnek, de sokat vannak a pályán. Alapvetően mindenki jogosult ilyenre (akinek volt legalább egy snapje), de mivel a fizetés és a játékidő a két faktor, így a sokat kereső játékosok esetén ez minimális, ellenben a keveset keresőknél szép kis összegeket lehet zsebre tenni. A liga összesen 336 millió dollárt osztott szét a játékosok közt.

Idén a legtöbbet az Eagles safety Marcus Epps kereste ezzel a rendszerrel, aki 880 ezer dollárt tehetett pluszban zsebre, amivel majdhogynem megduplázta a tavalyi fizetését (965 ezer dollár). Epps 1096 védő- és 170 special team snapet töltött a pályán 2022-ben, majd idén aláírt a Raidershöz két évre $12 millióért.

Mögötte a Bengals guard Cordell Volson (854 ezer), a Jaguars center Luke Fortner (819 ezer), a Patriots guard Michael Onwenu (813 ezer) és a Packers guard Jon Runyan (790 ezer) kereste a legtöbbet a rendszerrel. A top25-ös lista pedig így néz ki:

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!