Connect with us

Hír

Ezt a csomagot kérte a Bears az 1/1-ért a Raiderstől

A Bears nagyon jó áron tudott lecserélni az 1/1-es pickről, aminek egyik oka volt a Panthers elkeseredettsége, hogy végre irányítót találjon, a másik viszont az, hogy más is komolyan érdeklődött az első draftpozícióért. Mike Silver információi szerint féltek, hogy a Colts vagy a Raiders beelőzheti őket, és mint kiderült, jogos volt a félelmük.

A TheAthletic információi szerint a Raiders próbálkozott az 1/1 megszerzésével, de végül nem adták meg azt, amit a Bears kért, ami így nézett ki:

  • az idei 1/9,
  • az idei 2/38,
  • plusz két első kör,
  • és még egy második kör.

Ezt túl soknak találta a Raiders, így végül nem adtak hivatalos ajánlatot. A Bearsnek emellett fontos volt, hogy egy top elkapót is szerezzen idén, ami nem volt egyszerű feladat. A Panthersszel azonban ezt is kipipálták, hiszen DJ Moore-t be tudták vonni az üzletbe. A Raiders felé közölt elvárások pedig megmutatják azt is, hogy nagyjából mennyi lehetett Moore értéke. A Panthers ugyebár az idei első- és második körét, a jövő évi első körét és az elkapót adta a Bearsnek, tehát Moore egy első- és egy második kört érhetett nagyjából – vagy annál kicsit kevesebbet, ha a Bears is engedett, illetve ez volt a preferált opciójuk.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camillo 7777
2023-03-18 10:18

Nem a Bears ellen mondom, csak itt már tényleg kérdéses, hogy megéri-e ennyit.

Itt nem az a baj, hogy értéket adsz egy játékosért. Inkább az a kockázat, hogy ha belenyulsz és béna lesz a srác, akkor minimum 5 évre elkapáltad magad.

A Bears A+ ot kap.

Tavaly is látszott, hogy jól tevékenykedik a csapat.
Minden veteránt kipakolt.

camillo 7777
2023-03-18 08:24

Brutális csomag úgy, hogy nincs egyértelmű 1/1.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x