Connect with us

Hír

Ezt a csomagot kérte a Bears az 1/1-ért a Raiderstől

A Bears nagyon jó áron tudott lecserélni az 1/1-es pickről, aminek egyik oka volt a Panthers elkeseredettsége, hogy végre irányítót találjon, a másik viszont az, hogy más is komolyan érdeklődött az első draftpozícióért. Mike Silver információi szerint féltek, hogy a Colts vagy a Raiders beelőzheti őket, és mint kiderült, jogos volt a félelmük.

A TheAthletic információi szerint a Raiders próbálkozott az 1/1 megszerzésével, de végül nem adták meg azt, amit a Bears kért, ami így nézett ki:

  • az idei 1/9,
  • az idei 2/38,
  • plusz két első kör,
  • és még egy második kör.

Ezt túl soknak találta a Raiders, így végül nem adtak hivatalos ajánlatot. A Bearsnek emellett fontos volt, hogy egy top elkapót is szerezzen idén, ami nem volt egyszerű feladat. A Panthersszel azonban ezt is kipipálták, hiszen DJ Moore-t be tudták vonni az üzletbe. A Raiders felé közölt elvárások pedig megmutatják azt is, hogy nagyjából mennyi lehetett Moore értéke. A Panthers ugyebár az idei első- és második körét, a jövő évi első körét és az elkapót adta a Bearsnek, tehát Moore egy első- és egy második kört érhetett nagyjából – vagy annál kicsit kevesebbet, ha a Bears is engedett, illetve ez volt a preferált opciójuk.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!