Connect with us

Hír

Biztos, hogy Brady befejezte? A Dolphinsba való visszatérésről pletykálnak a ligában

Tom Brady bejelentette visszavonulását és sok hozzá közel álló játékos, ex-játékos, edző véleménye szerint ez most tényleg véglegesnek tekinthető. Azonban nem mindenki gondolja ezt olyan biztosnak, és Rich Eisen több ilyen pletykát is hallott a Scouting Combine során.

Azt Eisen is hozzáteszi, hogy ez nem tény, de több helyről is azt hallotta, hogy Brady nem olyan biztos, hogy tényleg befejezte a pályafutását. Ha pedig visszatér, akkor a Dolphinsra kell figyelni, ezt is többen mondták Eisennek.

Ez utóbbi mondjuk nem olyan meglepő, tekintve hogy a Miami korábban is próbálta már megszerezni Bradyt, buktak is emiatt egy első körös picket (tampering), az irányító is Floridában lakik és nem csak játékosa, de résztulajdonosa is akart lenni a Dolphinsnak a hírek szerint.

Egyébként azért is lehet spekulálni az egészről, mert a Buccaneers és Brady nem állapodott meg egy átalakított szerződésről, ami megkönnyíti a csapat dolgát pénzügyileg – csinált ilyet például a Saints és Drew Brees –, így Brady hivatalosan már most március 15-én szabadügynök lesz (és nem csak nyáron, ahogy egy “visszavonulós szerződés” esetén).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!