Connect with us

Hír

Brandon Graham marad az Eaglesnél, Jameis Winston ultimátumot kapott egy fizetéscsökkentésre

Az Eagles elég sok játékost fog elveszíteni idén, azonban a veterán pass rusher Brandon Graham nem lesz köztük. A csapat ugyanis megegyezett a védővel egy egyéves hosszabbításról, ami alatt maximum $6 milliót kereshet ösztönzőkkel együtt – írja Tim McManus. A hamarosan 35 éves, korábbi első körös védő Philadelphiában akart maradni, hogy ott fejezze be pályafutását. Még mindig egy abszolút hasznos játékos, 11 sacket szerzett tavaly rotációs játékosként.


A Derek Carr igazolás után nagyon úgy tűnt, hogy Jameis Winstont ki fogja vágni a Saints. Azonban most elképzelhető, hogy megtartják, már amennyiben hajlandó belemenni egy fizetéscsökkentésbe – írja Dianna Russini. Erre egy ultimátumot is kapott az irányító, ugyanis ha a ligaév kezdetéig ezt nem fogadja el, akkor tényleg meneszteni fogják. A Saints pénzügyileg egyébként jobban járna a fizetéscsökkentéses megtartással, hiszen egy kivágással csak $4,4 milliót spórolnának a $15,6 milliós cap hitjéből.


További rövidhírek:

  • A Chiefs eredeti körös RFA tendert rakott az All-Pro punter Tommy Townsendre, ami $2,6 milliót fizetne neki. Viszont bárki ajánlatot tehet neki, és ha a Chiefs ezt nem matcheli, akkor ellenérték nélkül veszti el.
  • A Patriots egy évre hosszabbított a linebacker Raekwon McMillannel.
  • A Raiders megtette ugyanezt a támadófalember Brandon Parkerrel.
  • A Dolphins pedig szintén egy évre hosszabbított a futó Salvon Ahmeddel.
  • A futó James Robinsonnak nem ad RFA tendert a Jets, így szabadügynök lesz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!