Connect with us

Hír

A Packers konkrétan kijelentette, hogy túl akar adni Rodgersön

Már eddig is valószínű volt, hogy Aaron Rodgers távozik a Packerstől, de most már szinte pontot is tehetünk az ügy végére. Persze még a hivatalos cserét meg kell várni, de most már ott tartunk, hogy a Packers CEO Mark Murphy jelentette ki kerek-perec, hogy nem akarják a jövőbeli Hall of Famert a csapatban tudni.

Murphy-t a WBAY-TV munkatársai kérdezték meg arról, hogy van-e olyan forgatókönyv, ahol Rodgers lesz a csapat kezdője 2023-ban.

“Igen, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy mi akarjuk.”

Tehát a Packers nem akarja megtartani Rodgerst és Jordan Love-val akar tovább menni, attól függetlenül, hogy Rodgers maradni szeretne vagy sem. Szóval gyakorlatilag ahogy 15 évvel ezelőtt Brett Favre esetében, úgy most Rodgers esetében is a csapat végül meghozza a döntést a játékos helyett. Meg is kérdezték Murphyt erről a Favre-Rodgers a párhuzamról.

“Nagyon kevés játékos van, aki csak egy csapatban játszik. Brettnek nyilván kiváló karrierje volt, és Aaronnak is kiváló karrierje volt itt. Akárhogy is lesz, Aaron Hall of Famer lesz, visszaigazoljuk egy napra és visszavonultatjuk a mezét.”

Itt is múlt időben beszél már Murphy, tehát gyakorlatilag biztosra vehető, hogy Rodgers távozik, és mivel csak a Jets kapott engedélyt, hogy tárgyaljon az irányítóval, és a csapat mindenképp le akarja ezt zongorázni a szerdai ligaév kezdetéig, hogy ne kelljen a bónuszát kifizetni, így az is szinte biztos, hogy Rodgers New Yorkban folytatja majd.

Esetleg még visszavonulhat, de meglepő lenne, ha lemondana 60 millió dollárról.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!