Connect with us

Hír

Dak Prescott, David Bakhtiari és Vita Vea szerződését is átalakították

A csapatoknak fel kell pörögniük, szerdán ugyanis indul a 2023-as szabadügynök piac, addigra pedig mindenkinek be kell férnie a fizetési plafon alá. Ennek megfelelően tegnap rengeteg játékos szerződését alakították át, most összegyűjtöttük a legfontosabbakat:

  • A Cowboys átalakította az irányító Dak Prescott és az elit guard Zach Martin szerződését. Ezzel a két lépéssel 30 millió dollárt sikerült felszabadítani!
  • A Bucs összesen 44 millió dollárt szabadított fel azzal, hogy átalakította Vita Vea (DT), Chris Godwin (WR), Carlton Davis (CB) és Ryan Jensen (C) szerződését is, így már csak 5,6 millió dollárnyi cap túllépést kell eltüntetni.
  • A Packers is a kezdő left tackle-jének szerződéséhez nyúlt hozzá: David Bakhtiari 9,5 millió dollárnyi alapfizetést kapott meg aláírási bónuszként, amivel 5,5 milliót sikerült spórolni idén.

Az OverTheCap információ alapján már csak a Jets, a Bucs, a Ravens, a Chargers, a Vikings, a Rams, a Browns, a Bills és a Saints lépi túl a fizetési plafont, közülük is csak utóbbi háromnak van 10+ milliós túllépése (a Saintsnek speciel még mindig 25 milliót kellene eltüntetni).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!