Connect with us

Hír

Damar Hamlin visszatérne a pályára, és úgy néz ki ez össze is jöhet

Nagyon úgy néz ki, hogy a Bills safetyje, Damar Hamlin vissza fog tudni térni a pályára azután, hogy januárban a Bengals elleni találkozó alatt újra kellett éleszteni, miután összeesett a pályán. Hamlin már korábban is mondta, hogy az a célja, hogy újra focizzon az NFL-ben, most pedig a csapat general managere erősített rá arra, hogy ez tényleg megvalósulhat.

Brandon Beane azt mondta, hogy egyelőre minden pozitív, minden vizsgálaton átesett Hamlin, és ugyan még legalább egy orvosi engedélyre szüksége van, de jó irányba haladnak a dolgok – írja a Buffalo News. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor kaphatja meg a végső zöld lámpát a visszatérésre, de igazából most július végéig olyan sok minden nem is történik az NFL-csapatoknál edzéseket tekintve. Vannak persze OTA-k meg minitáborok, de azért az kevésbé fontos.

Az elmondottak alapján Hamlinnek lehet esélye visszatérni az edzőtáborra, de persze akkor sincs semmi probléma, ha hosszabb időbe telne a felépülése.

Ha focioldalról nézzük, akkor a Bills ugyebár visszaigazolta Jordan Poyert, így Micah Hyde-dal a kezdő páros megvan safety poszton, azonban mögöttük egyelőre nincs senki.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!