Connect with us

Hír

Mi a helyzet Rodgers-fronton?

Aaron Rodgers kinyilvánította, hogy a Jetsben akar játszani, az érintett felek ezt már egy hete tudják hivatalosan is (de már a Super Bowl óta egyeztetnek), azonban nem sikerült még megállapodni az ellenértékről. Ez pedig akár még el is húzódhat. Nézzük mi a helyzet, kinek milyen az alkupozíciója és mi lesz a sztori vége.

Azzal, hogy Rodgers nyilvánosságra hozta akaratát, igazából mindkét fél azt érezheti, hogy nyeregben van és jó az alkupozíciója. A Packers úgy lehet vele, hogy a Jets sarokba szorult, nincs más opciója, tető alá kell hoznia az üzletet, szóval adja csak meg azt, amit kérnek. A Jets is hasonlóan gondolhatja, hogy a Packersnek nincs más opciója, túl kell adnia az irányítón, hogy ne foglalja a helyet a sapkában, szóval elégedjenek meg azzal, amit adnak. Így pedig patthelyzet alakult ki.

A Packers szempontjából nem sürgős a dolog a draftig, de ahhoz közeledve a Jets lehet előnyben, ha a Packers még idei picket akar kierőszakolni. Ha addig nem sikerül megállapodni, akkor utána megint nem lesz sürgős a Packersnek, és a Jets kerül hátrányba, hiszen jó lenne, ha legalább az edzőtáborban ott lenne Rodgers és összeszokna a társaival. Ha még eddig sem sikerülne megállapodni, akkor a szezon közeledtével a Packersnek is nagyon sürgőssé válik a dolog, hiszen ha az első hétig nem cserélik el, akkor rajtuk ragad a hatalmas fizetése.

A Packers úgy indult neki a dolognak a nyilatkozataik alapján, hogy egy Wilson-féle cserét szeretnének. Aztán jött a Stafford-féle csere, azóta pedig egy első kör és még valami apró, amit kérnek. Valószínűleg egy első körrel megelégednének végül, azonban a Jets nem akarja feladni az 1/13-as picket és úgy tűnik egyelőre kitartanak emellett. Meglátjuk, ki adja be előbb a derekát, és hogy erre mikor kerül sor.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sestertius
Sestertius
2023-03-17 14:50

Nekem az is eszembe jutott, hogy odaadjuk Lamart a Jets-nek mi meg megkapjuk AR-t, mellé még 2 első kört a JEts-től és mindenki boldog ;)

Everlast77
Everlast77
2023-03-17 17:20

Bold: A draft első napján fognak cserélni.

Staten Island
Staten Island
2023-03-17 14:03

A Packers harcol az 1/13-ért, hogy utána kiválasszanak egy linebackert.

Gergely Nagy
Gergely Nagy
2023-03-17 10:25

1 év Jets aztán 1 év Vikings és főcsoport döntő

camillo 7777
2023-03-17 09:24

Nyullllllik mint valami rossz szappanoperaaa.

ducksfan
ducksfan
2023-03-17 09:40

Ezek szerint Rodgers a Jetsnek nem ér 1/13-at. És mi a tervük, ha nem Rodgers? Még egy év Wilsonnal? Mert az összes QB elkelt (kivéve Lamar).

Tizenkettes
Tizenkettes
2023-03-18 08:24

Elmegy a Patsbe, és megkapja a 12-es mezt. Azzal a feltétellel, hogy a Brady felirat marad.
Rodgers szerintem egy kicsit frusztrált úgy egészében a pályafutását tekintve, ha a média szempontjából nézi a karrierjét. Persze mindent megnyert, amit lehetett, és az NFL utóbbi 15 évének egyik sztárja, de akkora médiafigyelmet “önerőből” nem kapott, mint annak idején Peyton Manning vagy Brady. És ami még jobban fájhat neki, amit PATRICK MAHOMES már most elmondhat magáról. Ezt pedig abban is látom, hogy Rodgers mindig is az egyik legkisebb NFL-piacon játszott. Ha Rodgers valamelyik nagyváros csapatába igazolt volna, ezt a nagyobb médiafelhajtást jobb eséllyel megkapta volna. Kicsit olyan a dolog, mint amikor LeBron James Los Angelesbe igazolt. Clevelandben játszva is az NBA atyaúristene volt, de Los Angeles az Los Angeles… Rodgersnél sokszor éreztem valamiféle sóvárgást, hogy őt is elérje a “hype”. És ezt – ha megkapta – legtöbbször inkább úgy tudta elérni, hogy ő generálta. Ő mondott valamit, ő lebegtetett meg valamit (visszavonulok, lehet, de talán mégsem, vagy esetleg de), most ez a mizéria, ami persze azért három szereplős… Szóval valahol az is bánthatja Rodgerst, hogy a média nem bánt úgy vele, mint más sztárokkal. Az NFL-ben a nagyvárosok klubjaihoz képest a Green Bay olyan, mintha a magyar gurulós futballban valaki a Kisvárdában játszana, holott a Fradiban is tehetné.
Nem mondom, hogy ez az alapja a viselkedésének bizonyos helyzetekben, de szerintem szerepet játszik benne ez is.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x