Connect with us

Hír

Mi a helyzet Rodgers-fronton?

Aaron Rodgers kinyilvánította, hogy a Jetsben akar játszani, az érintett felek ezt már egy hete tudják hivatalosan is (de már a Super Bowl óta egyeztetnek), azonban nem sikerült még megállapodni az ellenértékről. Ez pedig akár még el is húzódhat. Nézzük mi a helyzet, kinek milyen az alkupozíciója és mi lesz a sztori vége.

Azzal, hogy Rodgers nyilvánosságra hozta akaratát, igazából mindkét fél azt érezheti, hogy nyeregben van és jó az alkupozíciója. A Packers úgy lehet vele, hogy a Jets sarokba szorult, nincs más opciója, tető alá kell hoznia az üzletet, szóval adja csak meg azt, amit kérnek. A Jets is hasonlóan gondolhatja, hogy a Packersnek nincs más opciója, túl kell adnia az irányítón, hogy ne foglalja a helyet a sapkában, szóval elégedjenek meg azzal, amit adnak. Így pedig patthelyzet alakult ki.

A Packers szempontjából nem sürgős a dolog a draftig, de ahhoz közeledve a Jets lehet előnyben, ha a Packers még idei picket akar kierőszakolni. Ha addig nem sikerül megállapodni, akkor utána megint nem lesz sürgős a Packersnek, és a Jets kerül hátrányba, hiszen jó lenne, ha legalább az edzőtáborban ott lenne Rodgers és összeszokna a társaival. Ha még eddig sem sikerülne megállapodni, akkor a szezon közeledtével a Packersnek is nagyon sürgőssé válik a dolog, hiszen ha az első hétig nem cserélik el, akkor rajtuk ragad a hatalmas fizetése.

A Packers úgy indult neki a dolognak a nyilatkozataik alapján, hogy egy Wilson-féle cserét szeretnének. Aztán jött a Stafford-féle csere, azóta pedig egy első kör és még valami apró, amit kérnek. Valószínűleg egy első körrel megelégednének végül, azonban a Jets nem akarja feladni az 1/13-as picket és úgy tűnik egyelőre kitartanak emellett. Meglátjuk, ki adja be előbb a derekát, és hogy erre mikor kerül sor.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!