Connect with us

Hír

Elcserélheti top elkapóját a Broncos

Holnap beindul a piac, és ilyenkor nem csak igazolások, de cserék is megköttethetnek. Jelölt lehet erre a Denver Broncos első számú elkapója, Courtland Sutton is, akivel kapcsolatban több pletyka is felröppent az utóbbi napokban, és aki egy minden bizonnyal ehhez kapcsolódó tweetet küldött ki a nagyvilágba, mondván csak annyit szeretne, ha olyan helyen lehetne, ahol értékelik és akarják.

A hét elején Matthew Berry írt arról, hogy a Broncos szép csendben árulja Suttont, nem kifejezetten aktívan, de ha kapnának egy korrekt ajánlatot, akkor elcserélnék. Erre erősített rá Dianna Russini, aki szintén úgy fogalmazott, hogy nem árulják, de fogadják a hívásokat Sutton kapcsán. Sőt, az ESPN riportere szerint ugyanez igaz a második számú elkapó Jerry Jeudyra is. Úgy tűnik tehát, hogy a Broncos nyitott bármelyikük elcserélésére a megfelelő áron – persze egyszerre kettejüket nem cserélnék el minden bizonnyal.

 

Sutton elcserélésével $6,8 milliót szabadíthatna fel a csapat $11,5 millió halott pénz benyelése mellett, míg Jeudy esetében $2,68 milliót lehet spórolni $2,15 millió halott pénz elkönyvelése mellett. A nagy különbség értelemszerűen abból adódik, hogy Jeudy még újonc szerződésén van – egyébként idén dönteni kell a 2024-es ötödik éves opciójáról is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!