Connect with us

Hír

Khalil Mack marad a Chargersben, spórolt a Jets is, megtartotta linebackerét a Panthers

Napi szerződésátalakítós, pénzfelszabadítós összefoglalónk következik.

A legnagyobb hír talán az, hogy a Los Angeles Chargers átalakította két sztár pass rushere, Joey Bosa és Khalil Mack szerződését, ezzel $25,99 milliót szabadított fel az idei capben (és ennyit tolt át a következő évekre) – írja Field Yates. Bosa esetében nem volt kérdés, vele hosszú távon tervez a gárda, így kevés kockázat van egy ilyen lépésben. A 32 éves Mack elcseréléséről röppentek fel pletykák, azonban ez az átalakítás egyértelműen jelzi, hogy ez nem fog megtörténni. Így már 16 millió elkölthető kerete van a csapatnak idén.


Mindeközben a Jets is spórolt egy szemmel látható összeget, amit akár Aaron Rodgersre is költhetnek a következő napokban. Átalakították ugyanis a tight end Tyler Conklin, a guard Laken Tomlinson és a cornerback DJ Reed szerződését, ezzel $13,1 milliót spóroltak az idei sapkában és már $21 milliójuk van, amivel már be is fér a Packers irányítója, miután lehívják az opcióját.


A Panthers megegyezett a linebacker Shaq Thompsonnal egy átalakított szerződésről, aminek pontos részletei nem derültek ki, de az biztos, hogy csökkentették az eddigi $24,46 milliós cap hitjét, illetve még egy évet hozzáadtak a jövőre lejáró szerződéshez. Az is elképzelhető, hogy valamiféle fizetéscsökkentésre vették rá Thompsont, aki korábbi első körösként egy stabilan jó játékos, de azért top gázsit nem feltétlen ér.


Végül, de nem utolsó sorban a Raiders átalakította a sztár pass rusher Maxx Crosby szerződését, amivel $7,5375 milliót szabadított fel. Ebben sincs különösebb rizikó, hiszen a liga egyik legjobb fiatal pass rusheréről van szó.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!