Connect with us

Hír

Így áll most a Jets-Packers tárgyalás Rodgers ellenértékéről

A Packers és a Jets továbbra is a tárgyalási folyamatban van Aaron Rodgers elcserélése kapcsán, a hírek szerint pedig közelednek az álláspontok és sikerült haladni a megegyezés felé.

Jelenleg úgy áll a helyzet Charles Robinson információi szerint, hogy a Jets adná az egyik idei második körös pickjét (kettő is van, a 42. és 43. helyen), illetve a jövő évi második körös pickjét, ami bizonyos feltételek esetén (hogyan teljesít Rodgers és a Jets) első körössé válhatna. Jelenleg az okozza a fennakadást, hogy a Jets szeretne valamilyen picket visszakapni, amennyiben Rodgers a 2023-as szezon után visszavonul.

Ez egyáltalán nem elrugaszkodott kérés a Jetstől, tekintve hogy Rodgers elmondása szerint már idén is 90 százalékban biztos volt abban, hogy a visszavonulás mellett dönt. Ha pedig már csak egy évet játszana, akkor a Packers nagyon is jól járna ezzel a két második-, vagy még jobb esetben első+második körös pickkel.

A tulajdonosi találkozó során egyébként mindkét csapat general managere beszélt az újságírók előtt. A Packerstől Brian Gutekunst elmondta, hogy nem feltétlen akarnak első körös picket az irányítóért (a fenti ellenérték ezt tükrözi is), illetve arról is beszámolt reagálva a Rodgers által elmondottaira, hogy ők próbálták többször is keresni a QB-t a holtszezonban, de nem érték el. A Jetstől Joe Douglas elmondta, hogy Rodgers az A tervük és nem is igazán gondolkodnak B tervben (például Lamar Jacksonban), ez ugyanis rosszhiszemű tárgyalás lenne a Packersszel szemben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!