Connect with us

Hír

A Bengals tight endet, a Bills safetyt igazolt

Két, a piac ezen szakaszán relatív komolyabb igazolás is történt tegnap.

A Bengals megszerezte a piac legjobb még elérhető tight endjét, a Vikingstól távozó Irv Smith Jr.-t – írja Peter Schrager. Állítólag több helyről is volt ajánlata, de a Bengalst választotta a győzelmi esélyek miatt. A korábbi második körös támadó nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket Minnesotában, legjobb évében 365 yardot és 5 TD-t szerzett, az utóbbi két évben pedig sérülésekkel is küzdött. A Bengalsnál 4-5. számú fegyvernek elmegy, Hayden Hurst távozásával kellett valaki a posztra, de Smith érkezése nem gátolja meg a csapatot abban, hogy draftoljon egy tight endet az első két napon.

Szintén Bengalsszal kapcsolatos hír, hogy a csapat leigazolta az Eagles korábbi második körös cornerbackjét, Sidney Jonest, aki Philadelphia után több helyen is megfordult már inkább kevesebb, mint több sikerrel.


A Bills mindeközben leigazolta a Ramstől távozó safety Taylor Rappet – írja Adam Schefter. A korábbi második körös védő egy hasznos játékos, és ha nem is ideális választás egy kezdő posztra, a Billsnél nem is kell ilyen terheket rakni rá. Jordan Poyer és Micah Hyde mellett harmadik safetynek viszont kiváló opció, egyrészt cserének az idősödő játékosok mögé biztosítékként, másrészt három safetys felállásokhoz, amivel bővülhet Sean McDermott taktikai tárháza. Rappnek van tapasztalata free safety, box safety és slot corner szerepkörben, így sokoldalú játékosnak mondható.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!