Connect with us

Hír

Kezdő védőfalemberét vágta ki a Seahawks, korábbi első körös TE-t szerzett a Raiders

Rövidhíreink következnek főleg igazolások formájában.

Kezdjük viszont egy kivágással, a Seahawks ugyanis menesztette a védőfalember Al Woodsot. Idén már 36 éves lesz, de még mindig egy használható futás elleni védőről van szó és jól játszott tavaly a gyenge körülvevő személyzet ellenére is.


A 49ers leigazolta a guard/center Jon Felicianót, aki tavaly a Giantsnél számított kezdőnek, előtte pedig a Billsnél. Kezdőnek ugyan nem minőségi, de a legjobb cserék közt lehet a ligában.


A Raiders leigazolta a korábbi első körös tight end OJ Howardot, aki a Buccaneersnél lehúzott négy év után tavaly a Billsnél töltötte a holtszezont, de nem fogott keretet, majd a Texanshoz került, ahol első meccsén két TD-t is szerzett – több viszont nem jött össze a szezon során.


A Titanshez tavaly év végén beugró, majd a szezont majdnem megmentő irányító, Josh Dobbs a Brownsnál kötött ki egy évre, ahol jelen állás szerint második számú irányító lehet Deshaun Watson mögött.


A Saints leigazolta a korábbi második körös cornerback Lonnie Johnson Jr.-t, akit safetyként is használtak már az utóbbi időben.


A slot cornerback Mike Hughes a Falconsba igazolt, miután megjárta a Vikings, Chiefs és Lions csapatait.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x