Connect with us

Hír

Magic Johnson is beszáll a licitbe a Commandersért

A Commanderst akár ezen a héten is eladhatják már, de ha nem is jön össze ilyen gyorsan, a közeljövőben minden bizonnyal ez meg fog történni. A kérdés az, hogy kinek. Most a kosárlegenda Magic Johnson is beszállt a licitbe, ugyanis társul ahhoz a csoporthoz, amit a Crystal Palace, Philadelphia 76ers és New Jersey Devils társ-tulajdonos Josh Harris vezet – írja a Sportico.

Johnson és Harris már a Broncos megvételével is próbálkoztak, akkor azonban túllicitálták őket. Most is ott vannak a pályázók közt, állítólag egy kézen meg lehet számolni azokat, akik meg akarják (és tudják) venni a Commanderst. Állítólag most felgyorsultak az események, akár össze is jöhet az üzlet a jövő heti tulajdonosi találkozó előtt – ami azért lenne Dan Snyder érdeke, hogy nehogy kiszavazzák őt a többiek.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Magic Johnson mennyivel száll be a csoport által ajánlott összegbe. Sportpályafutása után több csapatba is beszállt egyébként, hiszen a Los Angeles Dodgers (MLB), a Los Angeles Sparks (WNBA) és a Los Angeles FC tulajdonosi körében is benne van a Lakers egykori csillaga, plusz vannak Starbucks, mozi, gyorsétterem és edzőterem franchise-ai is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!