Connect with us

Hír

Ma kezdődik a Combine gyakorlati része

Az NFL népe ezt a hetet Indianapolisban tölti a Scouting Combine miatt. A hét eddigi részében nyilatkoztak a general managerek és az edzők, majd a prospectek is elkezdtek kiállni a pódiumra (posztonként haladnak), elmentek az orvosi vizsgálatokra, ma pedig megkezdődik a nézők számára legérdekesebb, leglátványosabb része a Combine-nak: a felmérők, a gyakorlatok.

A Combine tévés menetrendje így néz ki magyar idő szerint:

  • Csütörtök 21 óra: DL és LB
  • Péntek 21 óra: DB és ST
  • Szombat 19 óra: QB, WR és TE
  • Vasárnap 19 óra: RB és OL

Ezekben az időpontokban fognak tehát 40 yardot futni a fiatalok, illetve az összes többi gyakorlatot is ekkor végzik el, amiket megszokhattunk már. A prospectek egyébként mindig egy nappal a felmérők előtt állnak ki nyilatkozni, tehát például az irányítókra holnap számíthatunk a pódiumokon. Idén a fekvenyomást a többi gyakorlat után egy nappal rendezik minden poszt játékosainak, ez volt a nagyobb változtatás az eddigiekhez képest.

Mi holnaptól hétfőig minden délelőtt egy-egy nyertes-vesztes összefoglaló cikkel jelentkezünk az előző nap történéseiről.

Ha pedig még nem ismeritek, hogy milyen gyakorlatok vannak a combine-on, akkor mutatjuk az immár 7 éves bemutató videóinkat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!