Connect with us

Hír

Letartóztatási parancsot adtak ki a draft egyik, ha nem a legjobb játékosa ellen

Nagy bajban lehet az idei draft egyik, ha nem a legjobb játékosa, a belső védőfalember Jalen Carter, ugyanis letartóztatási parancsot adtak ki ellene egy halálos kimenetelű autóbaleset kapcsán, amikor csapattársa és a Georgia focicsapatának egyik stábtagja is életét vesztette (és még ketten megsebesültek). Cartert – aki épp Indianapolisban van a Combine-on és ma állt volna mikrofonok elé, amiből végül nem lett semmi – felelőtlen vezetés és utcai verseny miatt fogják letartóztatni.

A nyomozás során arra jutottak az illetékesek, hogy Carter és csapattársa, Chandler LeCroy utcai autóversenyt rendeztek, többször is sávot váltottak, a visszaforduló sávba és a szembesávba mentek át, gyorsan hajtottak (körülbelül 167 km/h-val) annak érdekében, hogy egymást lehagyják. LeCroy vérében alkoholt is találtak, ami a gyorshajtás és versenyzés mellett szintén szerepet játszott a halálos kimenetelű balesetben.

Carter utólag egyébként tagadta, hogy versenyeztek volna és a rendőrök szerint ő nem mutatta alkoholos befolyásoltság jeleit, de a helyszínt elhagyta és nem várta meg a rendőröket és mentőket.

A baleset órákkal azután történt, hogy a Georgia megnyerte zsinórban második nemzeti döntőjét.

Azt egyelőre nem tudni, hogy ez hogyan befolyásolja majd Carter draft értékét, de a legtöbb szakértő szerint ő a class legjobb játékosa és az első két nem-irányító közt lett volna a drafton.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
László
László
2023-03-01 18:44

Ebből szerintem simán ki fogják mosni. Kapni fog valami röhejes büntetést, meg bevonják a jogsiját, ez a max. És Goodell meg sem büntetheti, mert az NFL karrierje kezdete előtt történt az eset. Csúszni fog valamennyit a drafton, de ki fogják választani.

Fisherman
Fisherman
2023-03-01 17:58

Az amerikai foci jatékosok soha nem az eszükről voltak híresek!

bjeela
bjeela
2023-03-01 19:38

Püff neki, borul a terv…

Chicago Medvek Bajnok Csapata
Chicago Medvek Bajnok Csapata
Reply to  bjeela
2023-03-02 11:05

Akkor ezzel eldőlt, hogyha a Cards nem cserél hátra akkor nekünk nem jut Will Anderson.

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  bjeela
2023-03-01 23:10

Még jó, hogy a hátracsere opció megvan.
Bár ahogy bejön nekik minden, lehet hogy a kombiné alatt lesántul az összes ígéretes QB prospect, aztán utána már a francnak se kell az 1/1.
Ezen meg annyira meglepődnek, hogy az utolsó pillanatban mégis húzniuk kell valakit, és beválasztanak egy ígéretes longsnappert

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
2023-03-01 18:16

A gyorshajtás, versenyzés még nem töri derékba a karrierjét.
A cserbenhagyás már problémásabb, de ha a másik autó szenvedett balesetet (a cikkből úgy tűnik), nem feltételnül kellett észrevennie (a racse után nem sokkal szenvedtek pl balesetet, amikor már nem együtt mentek).
És a cikk is említi mi miatt akarják letartóztatni, a csebenhagyás nincs közte

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
2023-03-01 17:45

Hogyan próbáljuk meg a karrierünket megsemmisiíteni, mielőtt elkezdődne.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x