Connect with us

Hír

Letartóztatási parancsot adtak ki a draft egyik, ha nem a legjobb játékosa ellen

Nagy bajban lehet az idei draft egyik, ha nem a legjobb játékosa, a belső védőfalember Jalen Carter, ugyanis letartóztatási parancsot adtak ki ellene egy halálos kimenetelű autóbaleset kapcsán, amikor csapattársa és a Georgia focicsapatának egyik stábtagja is életét vesztette (és még ketten megsebesültek). Cartert – aki épp Indianapolisban van a Combine-on és ma állt volna mikrofonok elé, amiből végül nem lett semmi – felelőtlen vezetés és utcai verseny miatt fogják letartóztatni.

A nyomozás során arra jutottak az illetékesek, hogy Carter és csapattársa, Chandler LeCroy utcai autóversenyt rendeztek, többször is sávot váltottak, a visszaforduló sávba és a szembesávba mentek át, gyorsan hajtottak (körülbelül 167 km/h-val) annak érdekében, hogy egymást lehagyják. LeCroy vérében alkoholt is találtak, ami a gyorshajtás és versenyzés mellett szintén szerepet játszott a halálos kimenetelű balesetben.

Carter utólag egyébként tagadta, hogy versenyeztek volna és a rendőrök szerint ő nem mutatta alkoholos befolyásoltság jeleit, de a helyszínt elhagyta és nem várta meg a rendőröket és mentőket.

A baleset órákkal azután történt, hogy a Georgia megnyerte zsinórban második nemzeti döntőjét.

Azt egyelőre nem tudni, hogy ez hogyan befolyásolja majd Carter draft értékét, de a legtöbb szakértő szerint ő a class legjobb játékosa és az első két nem-irányító közt lett volna a drafton.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!