Connect with us

Hír

Minshew a Colts, Mariota az Eagles csereirányítója lett

A Colts leigazolta Gardner Minshew-t 1 évre 3,5 millió dollárért, írja Tom Pelissero. Shane Steichen jól ismeri az NFL bajuszkirályát, az elmúlt két évet együtt töltötték az Eaglesnél. Az Indianapolis idén az 1/4-es pick birtokában szinte biztosan irányítót fog húzni, de így legalább a cseréje már megvan – sőt, ha nem akarják első naptól bedobni, akkor Minshew kezdhet is.


Az Eagles pedig a távozó Mishew helyére leigazolta Marcus Mariotát egy évre $5 millió dollárért, ami $8 millióra rúghat ösztönzőkkel együtt. A 2015-ös draftkor nagy volt a hype akörül, hogy az akkor Chip Kelly vezette Eagles felcserél majd mindent beáldozva Mariotáért, ám az akkor nem valósult meg – 8 évvel később végül csak kikötött Philadelphiában.


A Seahawks együtt tartja a tavalyi QB-sorát, ugyanis Geno Smith után Drew Lockot is visszaigazolta a csapat, írja Mike Garafolo. A korábbi második körös bust irányító egy 1 éves, 4 millió dolláros szerződést kapott, ami bónuszokkal és ösztönzőkkel együtt 7,5 millió dollárra nőhet.


A Patriots hivatalosan is elküldte az irányító Brian Hoyert. A veterán irányító a 4 milliós szerződése második évébe lép és még maradt 1,4 millió garantált tartalma, amit a Patriots hajlandó benyelni halott pénzként. A 37 éves játékos összesen 8 évet töltött a Patriotsnál három különböző időszak alatt, ezen kívül a Steelersnél, a Cardinalsnál, a Brownsnál, a Texansnál, a Bearsnél, a 49ersnél és a Coltsnál is rosteren volt karrierje során. A csapatnál Mac Jones és Bailey Zappe maradt így QB poszton.


A Bears leigazolta az irányító PJ Walkert, de a szerződés részletei egyelőre nem ismertek. Ezzel együtt a gárda kivágta Trevor Siemiant, felszabadítva ezzel 2 millió dollárnyi cap space-t.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!