Connect with us

Hír

A Bears leigazolta Robert Tonyant, visszatért Detroitba Graham Glasgow

A Bears csoporton belül talált magának új tight endet, miután 1 évre leigazolta az ex-Packer Robert Tonyant, írja Adam Schefter. A támadó a Lions draftolatlan újonca volt 2017-ben, de a Packersben sikerült hírnevet szereznie, tavaly 53 elkapásból 470 yardot és két TD-t jegyzett.

A Bears emellett futót is szerzett, méghozzá a tavaly Carolinában jól teljesítő D’Onta Foreman személyében. Egy évre $3 millióért igazolták le.

A Giants visszaigazolta az elkapó Darius Slaytont 2 évre 12 millió dollárért, ami ösztönzőkkel együtt 16,5 millió dollárra nőhet. Az elkapó 2019-ben ötödik körös pick volt, de ennek ellenére nagyon ígéretesen kezdődött a karrierje. Újoncként 48 elkapásból 740 yardot és nyolc TD-t szerzett, és bár másodévesként némileg visszaesett a teljesítménye (sok volt a dropja és csak 81,5-es passer ratinggel vették célba), de azért 50 elkapásból 751 yard és három TD így is összejött. A harmadik idénye borzasztó lett, de tavaly 816 yardot és két TD-t gyűjtött a rájátszással együtt, kiharcolva magának egy korrekt szerződést.

A csapat emellett visszaigazolta az OLB Jihad Wardot is 1 évre. A 28 éves játékos tavaly 17 meccsen lépett pályára, volt négy leütött passza, 13 QB-hitje, hét negatív yardos szerelése és két fumble-je.


A guard Graham Glasgow visszatért a Lionshöz 1 évre 4,5 millió dollárért. A támadófalember karrierje elején Pro Bowl szinten teljesített, majd eligazolt nagy pénzért Denverbe, de ott ha nem is csúnyán, de azért megbukott. Most a korábbi sikereinek helyszínén próbálhatja megmenteni a karrierjét.


A Patriots még egy évre megtartotta a long snapper Joe Cardonát, aki így Matthew Slater mögött a legrégebben csapatnál lévő játékos.


A Jets két évre maximum $7,5 millióért szerződtette a guard/center Wes Schweitzert, aki legutóbb a Commandersnél focizott.


A Bengals leigazolta a safety Nick Scottot a Ramstől. Vonn Bell és Jessie Bates távozásával meg kellene erősíteni a posztot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!