Connect with us

Hír

Roger Goodell szerződését ismét meghosszabbítják!

Roger Goodell szerződését a jövő heti tulajdonosi meetingen minden bizonnyal meghosszabbítják majd a tulajdonosok – írja Adam Schefter. A kommisszár kontraktusa jövő márciusban járt volna le, azonban a tulajok elégedettek a munkájával, így 31-1 arányban engedélyezték az októberi találkozón, hogy a pénzügyi bizottság tárgyaljon Goodellel egy új szerződésről (Jerry Jones volt az egyedüli, aki nemmel szavazott). A javaslatot kedden tárják majd a tulajok elé, ahol várhatóan jóvá is hagyják majd azt.

A most 64 éves Goodellt még 2006-ban nevezték ki kommisszárnak a visszavonuló Paul Tagliabue helyére. Azért vették fel, mert nagyon jól értett a bevételek generálásához. Ő pedig maradéktalanul elvégezte azt, amiért kinevezték, rengeteg pénzt hozott a tulajok konyhájára, így nem meglepő, hogy elégedettek a munkájával.

Várhatóan a valaha volt legnagyobb szerződés lesz a kommisszárok közt nem csak az NFL történetében, de minden major sportot figyelembe véve. Ez egyébként már a negyedik szerződéshosszabbítás lesz, amit Goodell megkap. Egyesek úgy gondolják, hogy ez lesz az utolsó szerződése Goodellnek, ugyanis elődei 63 és 65 évesen vonultak vissza.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!