Connect with us

Hír

Roger Goodell szerződését ismét meghosszabbítják!

Roger Goodell szerződését a jövő heti tulajdonosi meetingen minden bizonnyal meghosszabbítják majd a tulajdonosok – írja Adam Schefter. A kommisszár kontraktusa jövő márciusban járt volna le, azonban a tulajok elégedettek a munkájával, így 31-1 arányban engedélyezték az októberi találkozón, hogy a pénzügyi bizottság tárgyaljon Goodellel egy új szerződésről (Jerry Jones volt az egyedüli, aki nemmel szavazott). A javaslatot kedden tárják majd a tulajok elé, ahol várhatóan jóvá is hagyják majd azt.

A most 64 éves Goodellt még 2006-ban nevezték ki kommisszárnak a visszavonuló Paul Tagliabue helyére. Azért vették fel, mert nagyon jól értett a bevételek generálásához. Ő pedig maradéktalanul elvégezte azt, amiért kinevezték, rengeteg pénzt hozott a tulajok konyhájára, így nem meglepő, hogy elégedettek a munkájával.

Várhatóan a valaha volt legnagyobb szerződés lesz a kommisszárok közt nem csak az NFL történetében, de minden major sportot figyelembe véve. Ez egyébként már a negyedik szerződéshosszabbítás lesz, amit Goodell megkap. Egyesek úgy gondolják, hogy ez lesz az utolsó szerződése Goodellnek, ugyanis elődei 63 és 65 évesen vonultak vissza.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group