Connect with us

Hír

Tom Brady hivatalosan szabadügynök és bármikor bárkihez aláírhat

Tom Brady nem ment bele abba, hogy a Bucs átalakítsa a szerződését és hozzátegyen egy extra kamu évet, ezzel a QB után keletkező 35,1 millió dollárnyi halott pénz nagy részét eltolva jövőre, így most hivatalosan is szabadügynök. Mindez azt jelenti, hogy a visszavonulását bármikor következmények nélkül visszavonhatja és bármikor bárkihez aláírhat.

A veterán irányító bő egy hónapja jelentette be a visszavonulását. Ez volt bő egy éven belül a második ilyen bejelentése és most külön meg is erősítette, hogy ez a döntés végleges. Egyelőre nincsenek arra utaló jelek, hogy meggondolta volna magát, ráadásul a 49ers és a Dolphins sem tűnik még elméleti szinten sem opciónak. Ellenben a Raiders még mindig nem jelentette be hivatalosan Jimmy Garoppolo érkezését és a szurkolók egy részében felmerült, hogy talán pont Brady miatt csúszik a dolog.

Továbbra sem valószínű, hogy látjuk még minden idők legsikeresebb irányítóját a pályán, ugyanakkor az is tény, hogy akár ma, akár a szezon kezdete előtt, akár az idény közben, de visszatérhet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!