Connect with us

Hír

TOP 5 Live szerencsekerekes játék, amit neked is ismerned kell

Hallottál már a top 5 legnépszerűbb szerencsekeres játékról? Az alábbi cikkben összegyűjtöttem számodra őket, ismerd meg a játékszabályokat, az Evolution és Pragmatic Play játékfejlesztőket.

1.    Crazy Time: Pörgesd ki a szerencséd!

Az egyedi Crazy Time Live szerencsekerekes játék feltalálója a híres játékszolgáltató, az Evolution. A játékmenet nagyon egyszerű és könnyen nyomonkövethető. Amennyiben élőben nézzük, látni fogjuk, hogy a játékvezető egy nagy piros gomb megnyomásával indítja el a 45 számot tartalmazó kereket.

Mikor nyerünk?

Amennyiben fogadtunk a játékra, nyereményre akkor tehetünk szert, ha a mutató szorzókon áll meg. Ha a mutató a dupla vagy a tripla értékeken áll meg, akkor a szorzók megduplázódnak vagy megháromszorozódnak, és egy új kör veszi kezdetét. A játékosok szerint a Crazy Time játék a Monopoly Live játék – mindjárt szó lesz erről is –, továbbfejlesztése, amely sokkal több opciót kínál.

A játékosok számára négy bónuszkört kínál:

  • Pachinko
  • Cash Hunt
  • Coin Flip
  • Crazy Time

2.    Monopoly Live: Asztali játék a képernyőn

Bizonyára már te is hallottál a Monopolyról, amely tényleg kiugraszt a bőrödből. Hát ezt figyeld! A Monopoly Live szintén egy live szerencsejáték és igen, szintén az Evolution és a Hasbro játékszolgáltatótól.

Mit találunk a játékfelületen?

Fogadni lehet az 1, 2, 5, 10 és a 2 Rolls vagy 4 Rolls opcióra. Továbbá ha a mutató a Chance opción áll meg, akkor további meglepetésekre tehetünk szert, ami lehet egy Mr. Monopoly kártya, véletlenszerű pénznyeremény vagy egy véletlenszerű nyereményszorzó.

A játék érdekessége, hogy kínál egy 3D bónuszkört, amelynek köszönhetően beléphetünk a Monopoly 3D világába, ahol további pénzösszegekre, szorzókra és egyéb nyereményekre tehetünk szert.

3.    Mega Wheel: A színes „hipnózis”

A Pragmatic Play játékszolgáltatótól mindig a minőséget kapjuk, ezt már megszokhattuk. Nincs ez másképp a Mega Wheel játékkal sem, amely ebben az esetben nem egy online nyerőgép, hanem szintén egy szerencsekeres játék.

A színes felületnek és a csinos műsorvezetőknek köszönhetően ezt a játékot csakis szeretni lehet. A szerencsekerék 54 részre osztható, és a játékosok 9 lehetőségre fogadhatnak: 1, 2, 5, 8, 10, 15, 20, 30 és 40.

4.    Coin Flip: A szórakozás garantált

A Crazy Coin Flip live játék nem szerencsekerék formájában jelenik meg a képernyőn, ugyanis egy pörgő nyerőgépet láthatunk magunk előtt. Egyedisége nem csak ebben rejlik, ugyanis a többi játékkal ellentétben sokkal több nyereményszorzóra tehetünk szert.

Mik a játékszabályok?

Az Evolution játékszolgáltató Crazy Coin Flip játékában három Scatter szimbólummal nyerhetünk bónuszkört, az izgalmas pillanatok igazán csak itt kezdődnek el. A játékfelületen piros és kék pénzérmék jelennek meg, amelyek szorzókat tartalmaznak, ezeket kell begyűjteni.

A bónuszkör végén van igazán csak a Coin Flip pillanat, ugyanis ekkor dől el, hogy az általunk összegyűjtött érmék közül a pirosak vagy a kékek lesznek a nyerők. Az alapjáték a klasszikus nyerőgépek szabályai szerint működik.

5.    Dear Or No Deal: A virtuális bank

A Dear or no Deal szerencsekeres játék szintén az Evolution Gaming által látott napvilágot, de a színes játékfelületekkel ellentében, itt már egy egészen modern és komoly szerencsekerék vár minke, amely többnyire a szürke és az arany színek árnyalataiból tevődik össze.

A játék során véletlenszerűen 5x és 50x közötti szorzókat nyerhetünk. A tét kiválasztását követően 16 aktatáska közül kell kiválasztanunk egyet, majd bekerülünk a live játékba. Tanácsos minél kisebb téten játszani.

Játékstratégiák: Megéri?

A fentebb említett játékok mindegyike kiváló időtöltést biztosít a szerencsejátékok kedvelői számára. Léteznek olyan játékstratégiák, amelyeket alkalmazhatunk, ha ezeket választjuk, de véleményem szerint nem tudjuk befolyásolni a nyeremény végkimenetelét. A cél: szórakozás!

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!