Connect with us

Hír

Újabb slot elkapót igazolt a Giants, belement fizetéscsökkentésbe a Lions guardja

Rövidhíreink következnek a tegnapi átigazolásokról.

A Giants két játékost is szerződtetett. Egyrészt a cornerback Amani Oruwariye-t, aki a Lionstől érkezik, másrészt a veterán elkapó Jamison Crowdert. Érdekes a Giants elkapósora (Crowder, Wan’Dale Robinson, Darius Slayton, Isaiah Hodgins, Sterling Shepard, Parris Campbell, Darren Waller), ugyanis szinte mindenki slot WR, egyetlen olyan játékos sincs köztük, aki egy szezonon belül 50 elkapást jegyzett volna szélső elkapóként.


A Lions guardja, Halapoulivaati Vaitai jelölt volt a kivágásra a holtszezon kezdete előtt, azonban most belement egy fizetéscsökkentésbe, így marad a csapatnál. A $9,4 milliós fizetését $3 milliósra csökkentették le és az év végén szabadügynök lesz. Így tehát egyben marad a kiváló támadófal (aminek leggyengébb eleme volt Vaitai), és lesz egy prémium cseréjük belül az idén megszerzett Graham Glasgow személyében.


A futó Tony Jones követi Sean Paytont New Orleansból Denverbe. Szintén running back hír, hogy a Jets újraigazolta Ty Johnsont.


A Buccaneers menesztette a rúgó Ryan Succopot. Csoporton belül maradva a Panther két évre hosszabbított a rúgó Eddy Pineiróval. Szintén special team hír, hogy a Patriots szerződtette a Broncostól menesztett punter Corliss Waitmant.


A Bills újabb guardot szerzett David Edwards személyében, aki eddig a Ramsben játszott.


A Raiders leigazolta a cornerback Duke Shelley-t, aki a Bearsben és a Vikingsban fordult meg tavaly.


A Packers visszaigazolta a pass rusher Justin Hollinst egy évre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!