Connect with us

Hír

Újabb furcsa sztori Lamar-ügyben

A Lamar Jackson sztori egy újabb érdekes fejezettel bővült. Legutóbb arról számoltunk be, hogy van egy addig ismeretlen, az NFLPA által nem jóváhagyott személy, aki próbál érdeklődést generálni a Ravens irányítója körül, elmondva a csapatoknak, hogy Lamar már nem akar Baltimore-ban játszani és egyébként nem is szeretne teljesen garantált szerződést.

Most az NFL kiküldött a csapatoknak egy emlékeztetőt, hogy ne tárgyaljanak ezzel a személlyel – akit egyébként Ken Francisnek hívnak –, hiszen nem jóváhagyott játékosügynök, így nem is hozhat össze semmilyen szerződést. Tehát ha valaki ajánlatot akar tenni Lamarnak, akkor csak és kizárólag az irányítóval kell beszélnie, és ha ez nem így történik, akkor semmisnek tekinthetik az összehozott szerződést.

Jackson erre a Twitteren reagált azzal, hogy ne hazudozzanak, Francis nem próbált az ő helyében tárgyalni a csapatokkal. Az azonban kiderült, hogy ők üzleti partnerek, nyáron jönnek ki egy “Entire Gym” nevű hordozható edzőteremmel.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Staten Island
Staten Island
2023-03-24 07:44

Milyen érdekes, hogy olyan ügyekben, ami a ligának fontos (a játékosok ne kapjanak teljesen garantált szerződéseket), aktívan lépnek és azonnal mozgatják a szálakat a háttérben.

camillo 7777
2023-03-26 12:25

Mi emberek, nagyon szeretünk ítélkezni.

Persze, csinálja a hülyeséget, de azért az NFLben ismerünk sokkal elvetemültebb és idiótább játékosokat, akik évekig visszaesők voltak és mégis lubickoltak a ligában.
Csak, hogy Josh Gordont vagy AJ. Brownt, Randy Gregoryt említsem.
LJ nagyon kispályás hozzájuk képest.
Ő nem bűnöző, csak kicsit pénzügyileg mohó.

Azért a kettő nem ugyan az.

Tuskó Hopkins
Tuskó Hopkins
Reply to  camillo 7777
2023-03-26 13:02

Nem is azt gondoljuk/gondolom róla hogy egy bűnöző, csak hogy egy földtől elrugasztkodott, egoista, mohó, hülye.

Igen a fentiek is hülyék csak más síkon és nyilván ne mossuk össze. De attól még Lamar hülye.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x