Connect with us

Hír

Von Miller a jövőben szeretne general manager lenni

Sok játékos a kamerák előtt találja meg foci utáni karrierjét, így több aktív focista is ott van a Combine-on, hogy az NFL Network közvetítésében részt vegyen. Von Miller is ott van Indianaplisban, de ő teljesen más okból: ő general managerekkel és egyéb front office tagokkal szeretne találkozni, hogy nagyobb betekintést nyerjen abba, hogyan is működtetik a csapatokat a vezetők – írja Mike Klis.

A 33 éves Miller elmondta azt is, hogy már az egyetem óta GM szeretne lenni. Persze tapasztalata nincs, de azt tudja, hogyan néz ki egy nyertes csapat, hogyan néz ki egy jó edzői stáb, egy jó kisegítő személyzet. Azért ment most Indianapolisba, hogy további tudást szívjon magába, hogy milyen lépéseket kell tennie, hogy elérje majd ezt a célját.

“Hogy őszinte legyek, az álom John Elway-jel kezdődött. Látni, ahogy valaki játékosként, majd GM-ként is Super Bowlt nyer? Úristen. Ő a GOAT. Aztán LA-ben Les Sneaden láttam, hogy laza GM is lehet valaki, most pedig a Billsnél is azt érzem, hogy nagyon vonzó ez az állás. Így azon gondolkodom, hogy mit kell tegyek azért, hogy ez megvalósuljon.”

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!