Connect with us

Hír

Csapattársa szerint Lamar Jackson maradni akar a Ravensben

A holtszezon egyik legnagyobb sztorija, hogy sikerül-e megállapodnia a Ravensnek és Lamar Jacksonnak. Az irányító állítólag teljesen garantált szerződést szeretne, viszont a csapat erről hallani sem akar. Ennek ellenére a Ravensnél folyamatosan hangoztatják, hogy meg szeretnék tartani Lamart, és a QB-ról is csak olyan hírek érkeztek, hogy maradni szeretne. Erre erősített rá a Combine közvetítése során csapattársa, Calais Campbell.

“Szeretne összehozni egy egyezséget, ez a legfontosabb. Néhány játékos, aki nem akar már a csapat tagja lenni és nem akar ott lenni, az arra használja a piacot, hogy távozzon. De Lamar a Ravensnél akar maradni.”

Egyelőre nem érkeztek hírek, hogy bármiféle előrehaladás lenne hosszabbítás fronton, így a franchise taget minden bizonnyal meg fogja kapni az irányító a keddi határidő lejárta előtt. Várhatóan az exkluzív taget, ami drágább, ellenben nem áll fenn a veszély, hogy valaki két első körös pickért elvigye egy teljesen garantált szerződéssel Lamart. A Ravens minden bizonnyal többet tudna kialkudni érte, ha arra kerülne sor.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!