Connect with us

Hír

Za’Darius Smith kérte a kivágását a Vikingstól, de Adam Thielent is elküldhetik

A pass rusher Za’Darius Smith tavaly írt alá egy 3 éves szerződést a Vikingsszal, de úgy néz ki, hogy nem elégedett a helyzetével, Ian Rapoport információi szerint ugyanis kérte a kivágását. A csapat viszont egyelőre nem akarja ezt meglépni, ellenben az elkapó Adam Thielen szénája egyre rosszabbul áll.

Smith tavaly karrierje egyik legjobb szezonját produkálta. Ugyan csak 10 sacket szerzett, de a 80 nyomásgyakorlása félelmetesen sok, ráadásul futás ellen is jól teljesített, így érthető, miért nem akar tőle megszabadulni csak úgy a csapat (még akkor se, ha ezzel 12,1 millió dollárt fel lehetne szabadítani). Smith mindeközben úgy látja, hogy a piacon jóval többet keresne a jövő évi $12,5 milliós fizetésénél.

Vele ellentétben viszont az elkapó Adam Thielen távozása egyre valószínűbb. A felek már hetek óta próbálnak megállapodni egy új szerződésben, ami vélhetően jelentősen csökkentené a 33 éves támadó fizetését, de úgy tűnik, túl sokat kér a Vikings. Thielen kivágásával 6,4 millió dollárt szabadítana fel a gárda.

Szintén Vikingsszal kapcsolatos hír, hogy a futó Dalvin Cook nem akart belemenni egy fizetéscsökkentésbe, és érkezett is trade ajánlat a szolgálataiért.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!