Connect with us

Hír

A 49ers is bepróbálkozott Aaron Rodgers kapcsán?

Aaron Rodgers szinte biztosan a New York Jets játékosa lesz még a szezon kezdete előtt, de ólálkodik egy másik csapat is az árnyékban. Crag Carton információi szerint a San Francisco 49ers beszélt a Packersszel az irányító kapcsán és ha mégsem jönne össze az üzlet a Jetsszel, akkor rárepülhetnek Rodgersre.

A 49ersnek a Lance- és McCaffrey-cserék miatt nincs első- és második körös pickje idén, így több harmadik körös picket adnának Rodgersért, plusz egy jövő évi első körös választási jogot.

Elképzelhető, hogy ezt az infót a Packers szivárogtatta ki, hogy kicsit felgyorsítsa a Jetsszel való tárgyalásokat, de az is lehet, hogy ezek korábbi beszélgetések voltak még abból az időből, amikor Rodgers nem döntött a folytatásról. Vagy az is lehet, hogy tényleg így van.

Rodgers Kaliforniában nőtt fel és tudvalevő, hogy a 49ersnek szurkolt fiatalon. Épp ezért remélte, hogy annak idején az 1/1-re választó San Francisco-iak fogják draftolni, azonban erre nem került sor (Alex Smith lett a kiválasztott). Most egyébként adná magát a dolog, hiszen a 49ers simán lehet az NFC favoritja, de úgy tűnik Trey Lance-ben nem bíznak túlzottan, Brock Purdy jó eséllyel szeptemberig nem fog tudni dobálni, Sam Darnold pedig Sam Darnold.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!