Connect with us

Hír

A Patriots megpróbálta elcserélni Mac Jonest?

Nem tűnik felhőtlennek a viszony a főedző Bill Belichick és az irányító Mac Jones között. Az utóbbi napokban olyan hírek érkeztek a Patriots háza tájáról, hogy Belichick eléggé kiakadt a QB-ra többek közt azért, mert szezon közben külsős segítséget keresett a játéka és a támadósor feljavítására (Brian Hoyernek állítólag hasonló problémák miatt kellett távoznia).

Erre kontrázott most rá a PFT, amely új tudja Belichick az idei holtszezon során megpróbálta elcserélni Jonest. A lehetséges partnerek közt pedig a Raiderst, a Titanst, a Buccaneerst és a Commanderst említették. Más források egyébként nem tudtak ráerősíteni erre a csere dologra.

Akár el akarta cserélni Belichick a két évvel ezelőtti első körös irányítót, akár nem, az egyértelmű, hogy nem a legjobb a kapcsolatuk. A főedző múlt héten nem is volt hajlandó kiállni Jones mellett, mint kezdő QB. Az is egy érdekes faktor ebben az egészben, hogy Robert Kraft tulajdonos odáig van Jonesért, miközben Albert Breer arról számolt be, hogy nem épp felhőtlen a viszony Kraft és Belichick közt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!