Connect with us

Hír

A Browns szerint Kareem Hunt belassult, így nem akarják megtartani

Tavaly Kareem Hunt több pénzt szeretett volna a Brownstól (edzéseket is kihagyott, tehát holdoutolt), azonban ezt nem kapta meg a csapattól. Később árulták is állítólag egy negyedik körös pickért, amit meg a csapat nem kapott meg, így végül a futó szabadügynök lett most márciusban, és még mindig nem kelt el. Az viszont biztos, hogy nem fog visszatérni Clevelandbe, ugyanis a Brownsnál úgy gondolják, hogy veszített a sebességéből – írja a cleveland.com.

Hunt jelenleg 27 éves, ami azért annyira idősnek nem tűnik, bár az is igaz, hogy a futók hamarabb megöregszenek a sok ütés következtében. Tavaly karrierje legrosszabb 3,8 yardos átlagát hozta a földön, és karrierje legrosszabb 6 yardos átlagát a levegőben, úgyhogy azért lehet valami abban, amit a Brownsnál látnak. Plusz a piacon nem volt még csak érdeklődésről sem szó az esetében, ami szintén ezt erősítheti meg – habár hátrányból is indul a pályán kívüli múltja miatt.

A futóknak úgy összességében nem volt valami jó piaca idén, csak Miles Sanders és David Montgomery kapott évi $4 milliónál többet, Austin Ekeler sem kell senkinek egy csere keretében, Ezekiel Elliottot és Leonard Fournette-et kivágták és még nem találtak új csapatot, plusz továbbra is szabadügynök Jerick McKinnon vagy JD McKissic.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!