Connect with us

Hír

A Buccaneers lehívja Tristan Wirfs ötödik éves opcióját

Nem túl nagy meglepetésre a Buccaneers le fogja hívni a tackle Tristan Wirfs ötödik éves opcióját – számol be a Pewter Report. A döntés hivatalos határideje május 1, de Wirfs esetében nem nagyon kellett gondolkodni erről, és nem a “ha”, hanem a “mikor” volt a kérdés.

A 2020-as drafton 1/13-ra kiválasztott tackle már újoncként a liga egyik legjobb jobb oldali tackle-je lett, a lehetséges 50 meccsből 46-on kezdőként lépett pályára és folyamatosan nagyon magas szinten játszik. Az ötödik éves opció $18,244 milliót garantál neki a 2024-es idényre, bár az várható, hogy a Bucs hosszabbít vele előbb-utóbb.

Tovább növelheti az értékét, ha idén átmozgatják a bal oldalra, amire Donovan Smith kivágásával abszolút van esély. Jelenleg ő gyakorlatilag az egyetlen használható tackle a rosteren, így várható, hogy draftolnak valakit akár az első körben.

Érdekesség, hogy a Buccaneers 2014 óta minden első körös pickjének lehívta az opcióját (Mike Evans, Jameis Winston, Verno Hargraeves, OJ Howard, Vita Vea, Devin White és most Wirfs).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!