Connect with us

Hír

A Buccaneers lehívja Tristan Wirfs ötödik éves opcióját

Nem túl nagy meglepetésre a Buccaneers le fogja hívni a tackle Tristan Wirfs ötödik éves opcióját – számol be a Pewter Report. A döntés hivatalos határideje május 1, de Wirfs esetében nem nagyon kellett gondolkodni erről, és nem a “ha”, hanem a “mikor” volt a kérdés.

A 2020-as drafton 1/13-ra kiválasztott tackle már újoncként a liga egyik legjobb jobb oldali tackle-je lett, a lehetséges 50 meccsből 46-on kezdőként lépett pályára és folyamatosan nagyon magas szinten játszik. Az ötödik éves opció $18,244 milliót garantál neki a 2024-es idényre, bár az várható, hogy a Bucs hosszabbít vele előbb-utóbb.

Tovább növelheti az értékét, ha idén átmozgatják a bal oldalra, amire Donovan Smith kivágásával abszolút van esély. Jelenleg ő gyakorlatilag az egyetlen használható tackle a rosteren, így várható, hogy draftolnak valakit akár az első körben.

Érdekesség, hogy a Buccaneers 2014 óta minden első körös pickjének lehívta az opcióját (Mike Evans, Jameis Winston, Verno Hargraeves, OJ Howard, Vita Vea, Devin White és most Wirfs).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!