Connect with us

Hír

A Dolphins igazolta le Chosen Andersont

A Dolphinsnál megszállottjai a sebességnek, elkapó poszton legalábbis biztosan. A szélvészgyors Tyreek Hill, Jaylen Waddle duó páros mellé ugyanis most megszerezték a szintén gyorsléptű Chosen Andersont (korábbi nevén Robby, majd Robbie Andersont) – írja a Miami Herald.

Andersont tavaly a Panthers cserélte el a Cardinalsba, miután az elkapó összeveszett az oldalvonal mellett a pozíciós edzőjével. A két csapatban összesen szerzett 282 yardot tavaly, hét szezonja alatt 4956 yardnál és 29 TD-nél jár, egyszer (2020-ban) sikerült átlépnie az 1000 yardos álomhatárt. A Cardinals márciusban vágta ki $12 milliót spórolva. A szerződése feltehetőleg veteránminimum közeli vagy pármilliós lehet Miamiban, de konkrét információnk még nincs ezzel kapcsolatban.

Anderson így csatlakozik Hill, Waddle, az idén megszerzett Braxton Berrios, a tavaly megszerzett és jelenleg trade blockon lévő Cedrick Wilson, illetve a mélységet biztosító Freddie Swain, Erik Ezukanma és River Cracraft mellé az elkapószobában. A sebességével képes lehet megnyújtani a pályát, bár ez a Dolphinsnál egyébként is adott, így érdekes kérdés mennyi és milyen szerepet szánnak neki.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!