Connect with us

Hír

A Lions egy komoly ajánlatot tett Teddy Bridgewaternek

Vannak még elérhető veterán irányítók a piacon, mint Carson Wentz, Matt Ryan, Joe Flacco vagy Teddy Bridgewater, most pedig utóbbiról érkezett hír. Méghozzá az, hogy többen is érdeklődnek iránta és a Detroit Lions egy “erős ajánlatot” tett le elé az asztalra – írja Jeremy Fowler.

Azt nem tudni, hogy pontosan mit takar az “erős” kifejezés, de ha annyira jó lenne, akkor jó eséllyel már elfogadta volna Bridgewater. Könnyen lehet, hogy a QB megvárja a draftot, hátha utána jobb ajánlatot kap egy olyan csapattól, amely végül nem választott újoncot a posztra.

A hír talán abból a szempontból a legérdekesebb, hogy ezek alapján kisebb az esély egy újonc QB draftolására Detroitban, hiszen ha húznak valakit az 1/6-os cetlivel, akkor lenne három játékos a poszton, akibe relatíve sokat fektettek. Nem lenne persze példa nélküli a dolog, Carson Wentz is harmadik számú irányítóként kezdte meg karrierjét Philadelphiában, de azért nem is ez a megszokott út.

Jelenleg Jared Goff a kezdő és Nate Sudfeld számít cserének a Lionsnél. Bridgewaternek van egyébként kapcsolata a főedző Dan Campbellel, ugyanis a Saintsnél együtt dolgoztak pár éve.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!