Connect with us

Hír

A Vikingsnál ideális esetben egy évet padozna a jövő irányítója Cousins mögött

Kirk Cousins a szerződése utolsó évébe lép a Vikingsnál, így természetesen beindultak a spekulációk, hogy a csapat irányítót választhat az idei drafton. Erre enged következtetni a csapat vezetőinek legutóbbi nyilatkozata is.

A csütörtöki sajtótájékoztatón a general manager Kwesi Adofo-Mensah azt mondta, hogy nincsen egyetlen helyes válasz egy irányítóváltásra, de ideális esetben szeretné, ha a következő irányító egy évet már a csapatnál töltene és megtanulná a rendszert, mielőtt átvenné a stafétát. A főedző Kevin O’Connell is ráerősített erre az ideális forgatókönyvre, de hozzátette, hogy ehhez az is kell, hogy megtalálják a megfelelő embert, akiben mindannyian egyértelműen hisznek.

Az 1/23-as pickről nem lesz egyszerű felmozogni a magasra tartott 4 irányító egyikéért, de ha a 10. pick környékéig lecsúszik valaki, akkor már egy jövő évi első kört beáldozva meg lehet ezt oldani. Második körös választási joga idén nincs a Vikingsnak a Hockenson csere miatt, így ott nem fognak tudni elindítani egy projektet (Hendon Hookert mondjuk).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!