Connect with us

Hír

A Vikingsnál ideális esetben egy évet padozna a jövő irányítója Cousins mögött

Kirk Cousins a szerződése utolsó évébe lép a Vikingsnál, így természetesen beindultak a spekulációk, hogy a csapat irányítót választhat az idei drafton. Erre enged következtetni a csapat vezetőinek legutóbbi nyilatkozata is.

A csütörtöki sajtótájékoztatón a general manager Kwesi Adofo-Mensah azt mondta, hogy nincsen egyetlen helyes válasz egy irányítóváltásra, de ideális esetben szeretné, ha a következő irányító egy évet már a csapatnál töltene és megtanulná a rendszert, mielőtt átvenné a stafétát. A főedző Kevin O’Connell is ráerősített erre az ideális forgatókönyvre, de hozzátette, hogy ehhez az is kell, hogy megtalálják a megfelelő embert, akiben mindannyian egyértelműen hisznek.

Az 1/23-as pickről nem lesz egyszerű felmozogni a magasra tartott 4 irányító egyikéért, de ha a 10. pick környékéig lecsúszik valaki, akkor már egy jövő évi első kört beáldozva meg lehet ezt oldani. Második körös választási joga idén nincs a Vikingsnak a Hockenson csere miatt, így ott nem fognak tudni elindítani egy projektet (Hendon Hookert mondjuk).

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
csak ezt ne
csak ezt ne
2023-04-15 20:39

Szerintem ez a csapa évek óta kész egy menetelésre, pont egy igazi qb híja van egy komolyabb előre lépésnek. Mostanánam ez már annyiira nyilvánvaló lett, hogy szegény Kirk kapitányon verik el a port mindenki helyett.

Pesig itt mindenkinek a torka véres, ha ugrani kellene egy nagyot.

Azt gondolom minimum egy új general manager, de még inkább egy bátor tulaj kellene, aki a biztos középszer helyett egy all int mer mondani.

Szerintem a győztes dinasztiák helyét át fogják venni (már át is vették?) a győztes all in jellegű kísérletek, aminek a lényege, hogyha a fontos 3 tényező közül egy megvan, (kiemelkedő stuff, kiemelkedő O vagy zseniális D) akkor menjünk rá a SB-ra bármi áron. A Rams ilyen volt egyértelműen, a Broncos és Saints is, valahol a Seahawks is. A Pats volt az utolsó dinasztia, és nem is várható hasonló mostanában.

A KC nyilván próbálja majd, de szerintem game over nekik, egy-két éven belül nem lesz SB, all in all már ehhez is nagy mázli kellett. Meglátjuk, ők az egyetlen akik a következő 5 évben egyáltalán pályázni fognak, kizárólag a zseniális QB-juk és a hasonlóan kiemelkedő management miatt. De egyre nehezebb lesz lenyomni a 3D-s minhárom területen nyomuló “perc” franchiseokat, akik egyszer akarnak nyerni, de nagyon. Egy Bills Cincin, vagy akár Browns esetlegTexans jellegű csapatot, amelyik még soha nem nyert ezért ésszerű lenne, ha mindent odadobna ezért.

Zoard
Zoard
2023-04-15 07:57

Amiről nem beszélt, jövőre közelebb lesznek a jobb választás lehetőségéhez, amúgy is jön Rodgers , így mögötte majd tanulhat az új qb

Fetyke
Fetyke
2023-04-15 07:24

Tehát akkor majd 5 év múlva! :D

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x