Connect with us

Hír

Aaron Rodgers jövőre akár vissza is térhet a Lambeau-ra

Végre pont került a Rodgers saga végére és a Jets megszerezte a Packers irányítóját. Azonban a Green Bay-i szurkolók még reménykedhetnek abban, hogy még egyszer láthatják Rodgerst a Lambeau-n játszani. Erre ugyanis van esély!

Idén biztosan nem mérkőznek meg a felek, legfeljebb a Super Bowlban, de az semleges pályán lenne, és a Packers egyébként is csak a 10. legesélyesebb a fogadóirodák szerint az NFC megnyerésére. Azonban 2024-ben akár össze is csaphat a két gárda, ehhez arra van szükség, hogy ugyanolyan helyen végezzenek a csoportjukban idén.

Az NFL a 17 meccses alapszakaszra való átállás óta a plusz egy mérkőzést úgy osztja fel, hogy egy adott franchise a másik konferencia egyik csoportjának ugyanolyan helyen végző csapatával találkozik, ezt pedig vetésforgó szerűen rotálják évről évre. 2024-ben épp úgy jön ki a dolog, hogy az NFC North fogadja az AFC Eastet, tehát ha a Packers és a Jets is mondjuk második helyen végez a csoportjában idén (vagy első, harmadik, negyedik, ez már mindegy), akkor jövőre a Jets látogat a Lambeau Fieldre.

Persze ott van az a faktor is, hogy vajon Aaron Rodgers játszik-e még 2024-ben, ami keresztbetehet ennek az összecsapásnak, már ami a nívóját illeti. Az irányító elmondása szerint idén egy ponton 90 százalékban biztos volt a visszavonulásban, szóval könnyen lehet, hogy jövőre szögre akasztja a sisakot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!