Connect with us

Hír

Adam Thielennek Carolina az utolsó állomása

Adam Thielen nem költözött sokat életében, hiszen Minnesotában nőtt fel, ott járt egyetemre és eddigi profi karrierjét is ott töltötte. Idén azonban menesztette a Vikings, ő pedig a Panthershöz igazolt Carolinába. Az elkapó úgy tervezi, hogy ez az utolsó állomása pályafutása során.

“Olyan helyre akartam menni a karrierem végén, ahol be is fejezhetem azt és nem kell ugrálnom ide-oda. Olyan csapatba akartam kerülni, amely Super Bowl-győzelmi irányba halad, és ezt éreztem, amint beléptem az épületbe.”

– mondta Thielen a csapat hivatalos oldalának.

A Panthersnél is izgatottak a veterán elkapó miatt, Frank Reich főedző szerint a kora nem akkora probléma és még mindig megvan a sebessége. Az útvonalfutása és formációban való mozgathatósága pedig fontos szempont volt.

Az biztos, hogy az 1/1-re kiválasztott irányítónak (legyen az Bryce Young vagy CJ Stroud) segíteni fog a tapasztalata, és az is biztos, hogy erősíti a DJ Moore elcserélésével alaposan meggyengült elkapósort – az más kérdés, hogy ez az egység még vele és a szintén idén szerződtetett DJ Charkkal is bőven átlag alatti.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group