Connect with us

Hír

Adam Thielennek Carolina az utolsó állomása

Adam Thielen nem költözött sokat életében, hiszen Minnesotában nőtt fel, ott járt egyetemre és eddigi profi karrierjét is ott töltötte. Idén azonban menesztette a Vikings, ő pedig a Panthershöz igazolt Carolinába. Az elkapó úgy tervezi, hogy ez az utolsó állomása pályafutása során.

“Olyan helyre akartam menni a karrierem végén, ahol be is fejezhetem azt és nem kell ugrálnom ide-oda. Olyan csapatba akartam kerülni, amely Super Bowl-győzelmi irányba halad, és ezt éreztem, amint beléptem az épületbe.”

– mondta Thielen a csapat hivatalos oldalának.

A Panthersnél is izgatottak a veterán elkapó miatt, Frank Reich főedző szerint a kora nem akkora probléma és még mindig megvan a sebessége. Az útvonalfutása és formációban való mozgathatósága pedig fontos szempont volt.

Az biztos, hogy az 1/1-re kiválasztott irányítónak (legyen az Bryce Young vagy CJ Stroud) segíteni fog a tapasztalata, és az is biztos, hogy erősíti a DJ Moore elcserélésével alaposan meggyengült elkapósort – az más kérdés, hogy ez az egység még vele és a szintén idén szerződtetett DJ Charkkal is bőven átlag alatti.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
csak ezt ne
csak ezt ne
2023-04-12 07:51

SB győzelem irányába halad… Már elég jó ideje. Őszintén meglepődnék ha pont mostanában jönne össze.

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2023-04-12 09:03

Mindenki SB győzelem irányába halad, amikor elkezdi a szezont. Csak a nagy többség nem ér oda egy kisebbség pedig SOHA nem ér oda.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x