Connect with us

Hír

A Texans nem biztos, hogy irányítót választ 1/2-re

Mindenki feltételezte eddig, hogy a Houston Texans irányítót fog választani az 1/2-es pickre, hiszen jelenleg Davis Mills számít kezdőnek, az idei classban pedig van négy magasra rangsorolt QB is. Adam Schefter viszont most arról számolt be, hogy nem venné ezt készpénznek, és akár le is cserélhetnek, akár ki is vihetnek egy védőt.

A Texansnál Nick Caserio general manager elég jó a titoktartásban és nem szoktak kiszivárogni információk, szóval akár lehetne is hinni ezeknek a híreknek. A legtöbben azt feltételezték, hogy Bryce Youngot szeretnék kiválasztani, a legutóbbi hírek szerint viszont a Panthers inkább felé hajlik 1/1-re, így pedig ő nem maradna meg a houstoniaknak. Ha pedig csak egy irányítót tartanak magasra, akkor tényleg elképzelhető, hogy más irányba haladnak, akár hátracserélnek és begyűjtenek extra pickeket, akár kiviszik Will Andersont a pass rush megerősítésére és később felcserélnek 1/12-ről mondjuk a negyedik irányítóért pár helyet (vagy meghagyják a QB-húzást jövőre).

Ugyanakkora az is könnyen elképzelhető, hogy az utóbbi napok hírei (azaz hogy a Panthers Youngot akarja, a Texans pedig nem akar irányítót) kapcsán arra megy ki a játék, hogy a Panthers megpróbálja felcsalogatni a Texans az 1/1-re, de a houstoniak nem akarnak belemenni ebbe.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!