Connect with us

Hír

Austin Ekeler a “legrosszabb esetben” lehúz még egy évet a Chargersnél

Austin Ekeler már hetekkel ezelőtt cserét kért a Chargerstől, azonban nem sikerült még partnert találnia. A futó pedig elismerte a SiriusXM Fantasy Sports Radio műsorában, hogy ha nem sikerül összehozni egy cserét, akkor nincs más választása, mint még egy szezont lehúzni Los Angelesben.

“A legrosszabb esetben vissza kell térjek, a Chargersnél kell játszanom még egy évet, magamra fogadnom, és akkor jövőre szabadügynök leszek.”

Ekeler elmondta azt is, hogy úgy érzi tiszteletlenek voltak vele a Chargersnél és arculcsapásként élte meg, amikor a csapatnál azt mondták, hogy a továbbiakban nem akarnak hosszabbításról tárgyalni vele. Elmondása szerint ő szeretne maradni és “szívás”, hogy nem kölcsönös az érzés. Nem tartja kizártnak, hogy a jövő évi piac előtt még sikerül valamiben megállapodniuk, de azért nem is ez tűnik a valószínű forgatókönyvnek.

A futó úgy érzi, hogy alul van fizetve, ami egyébként igaz is a $6,125 milliós éves fizetésével, de mindeközben draft pickeket és egy ennél jelentősen nagyobb szerződést érhető módon a csapatok sem akarnak feladni a jövő hónapban 28 éves futóért. Ekeler tavaly 1637 scrimmage yardot és 18 TD-t szerzett, amivel vezette is a ligát.

Érdekes lesz figyelni azt is ennek fényében, hogy a Chargers esetleg rárepül-e Bijan Robinsonra a drat első körében.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group