Connect with us

Hír

Austin Ekeler a “legrosszabb esetben” lehúz még egy évet a Chargersnél

Austin Ekeler már hetekkel ezelőtt cserét kért a Chargerstől, azonban nem sikerült még partnert találnia. A futó pedig elismerte a SiriusXM Fantasy Sports Radio műsorában, hogy ha nem sikerül összehozni egy cserét, akkor nincs más választása, mint még egy szezont lehúzni Los Angelesben.

“A legrosszabb esetben vissza kell térjek, a Chargersnél kell játszanom még egy évet, magamra fogadnom, és akkor jövőre szabadügynök leszek.”

Ekeler elmondta azt is, hogy úgy érzi tiszteletlenek voltak vele a Chargersnél és arculcsapásként élte meg, amikor a csapatnál azt mondták, hogy a továbbiakban nem akarnak hosszabbításról tárgyalni vele. Elmondása szerint ő szeretne maradni és “szívás”, hogy nem kölcsönös az érzés. Nem tartja kizártnak, hogy a jövő évi piac előtt még sikerül valamiben megállapodniuk, de azért nem is ez tűnik a valószínű forgatókönyvnek.

A futó úgy érzi, hogy alul van fizetve, ami egyébként igaz is a $6,125 milliós éves fizetésével, de mindeközben draft pickeket és egy ennél jelentősen nagyobb szerződést érhető módon a csapatok sem akarnak feladni a jövő hónapban 28 éves futóért. Ekeler tavaly 1637 scrimmage yardot és 18 TD-t szerzett, amivel vezette is a ligát.

Érdekes lesz figyelni azt is ennek fényében, hogy a Chargers esetleg rárepül-e Bijan Robinsonra a drat első körében.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JackEasterby
JackEasterby
2023-04-06 07:43

“A futó úgy érzi, hogy alul van fizetve”

Ő írta alá az évi 6M-s szerződést miután volt egy 1500 scrimmage yardos szezonja.

Syzchmenev
Syzchmenev
2023-04-09 11:58

Azért ő nem csak egy futó.Pont ezért nem értem én sem,hogy miért nem kell senkinek egy ilyen skill játékos,aki a red zone-ban ennyire sokoldalúan használható..

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x