Connect with us

Hír

BREAKING: A Lions elcserélte Jeff Okudah-t!

A Lions mindössze egy idei 5. körös pickért elcserélte a Falconsba Jeff Okudah-t, írja minden releváns forrás. A 24 éves corner a csapat 1/3-as választása volt a 2020-as drafton.

Az Ohio State sztárjáról ódákat zengtek a kiválasztása előtt, de ebből eddig nem sokat láttunk. Karrierje első két évének nagy részét kihagyta sérülések miatt, és amikor játszott, akkor sem nyújtott maradandót. Tavaly viszont 789 snapen volt a pályán, futás ellen kiválóan teljesített és coverage-ben is sokat fejlődött: ugyan engedett 621 yardot, de nagy égései nem igazán voltak és a 97-es engedett passer rating is korrekt a körülmények között.

Ennek fényében némileg meglepő, hogy egy kései harmadik napos cetliért megvált tőle a Lions, de az is tény, hogy eddig nem mutatott annyit, hogy lehívják az ötödik éves opcióját. Feltehetően úgy ítélték meg Detroitban, hogy csak most lesz lehetőségük értékké tenni a korábbi 1/3-ast.

A Falconsnál pedi megy tovább a Saintshez hasonló védelem összerakása a New Orleansból érkező Ryan Nielsen védőkoordinátorral, egy ilyen nagy, hosszú karokkal bíró corner pont illik a rendszerbe.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!