Connect with us

Hír

BREAKING: Devin White cserét kért!

Cserét kért a Buccaneers korábbi első körös linebackere, Devin White – írja minden releváns forrás. A fiatal védő idén az ötödik éves opcióján játszana, ő viszont hosszabb távú szerződést szeretne, a jelek szerint pedig nem haladnak kellőképp a tárgyalások a csapattal. Adam Schefter információi szerint a Bucs nem szeretné elcserélni a játékost.

White 1/5-ös volt 2019-ben, 62 meccsen kezdett azóta, az utóbbi két évben a snapek 95 százalékán pályán volt. Egy nagyon gyors, jól blitzelő linebacker, akit sokan ismernek a nagy játékairól, de valójában futás ellen és coverage-ben sem nyújt megbízható teljesítményt. Ha ott van mellette Lavonte David, akkor jobban lehet használni és kevésbé jelent problémát, de amikor neki kellett első számú LB-ként teljesítenie, akkor eléggé el volt veszve.

Ettől függetlenül az NFL-ben jó eséllyel szép számmal lesznek olyan edzők, akik meg akarják kaparintani, hiszen látják benne a tehetséget és az atletikusságot, amiből majd ők kihoznak valamit – legalábbis ezt gondolják.

White idén $11,7 milliót keresne az ötödik éves opcióján, de vélhetően a 20 milliós határhoz közeli hosszabbítást szeretne kiharcolni magának.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!